2
Kahvaltılık kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Queen's Kitchen Ahşaplı Lüx Kahvaltı Sunum Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,99 TL

Ürün Bilgileri

Queen's Kitchen Ahşaplı Lüx Kahvaltı Sunum Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Queens Kitchen Satıcı Ünvanı: CAMSA HEDİYELİK EŞYA TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195068957400001 Vergi Kimlik Numarası: 1950689574
    Bu ürün Queens Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap Tepsili ve kapaklı 6 bölmeli kahvaltılık (Bölmeleri lüx seramikten imal edilmiştir), Ahşap Standlı 6'lı Bölmeli Sunumluk (Bölmeleri lüx seramikten imal edilmiştir) Ve 6 Adet Küçük Ahşap Saplı Tereyağı&Reçel Bıçağı.Kahvaltılık:31x22x6cm, Sunum Seti:Çap:23cm Yükseklik:14cm , Bıçaklar:11,5cm X6 Adet

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Parça Sayısı 11-15
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Queen's Kitchen Ahşaplı Lüx Kahvaltı Sunum Seti

Kahvaltılarda tüketilen yiyeceklerin saklanması için özel olarak üretilen kaplar kullanışlı yapısıyla dikkat çeker. Peynir, zeytin, reçel, salça ve tereyağı gibi şarküteri ürünlerinin saklanmasına yardımcı olur. Kapaklı tasarımıyla dikkat çeken Queen's Kitchen ahşaplı lüx kahvaltı sunum seti içerisinde bulunan yiyeceklerin dışarıyla temas etmesini engeller. Buzdolabında da yer verebileceğiniz ürün, tüketilen yiyecekleri özel bir alanda muhafaza etmek adına ortam yaratır. Aynı zamanda sofralarda da kullanabileceğiniz set, şık görüntüsüyle dikkat çeker. Beyaz rengi ve sade tasarımıyla kaplar ideal tasarımdadır. Kapak kısmı ahşap kullanılarak tasarlanır ve hoş bir uyum oluşturur. Estetik tasarımı ve dayanıklı yapısıyla kullanım avantajı sağlayan ürünü satın alarak yiyecekleri taze bir şekilde saklayabilirsiniz. Uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz ürünle özenle hazırladığınız sofralarınıza şıklık katabilirsiniz.

  • Kapaklı tasarım
  • Estetik görünüm
  • İdeal boyut

Şık Görünümü ile Queen's Kitchen Sunum Seti

Şık Görünümü ile Queen's Kitchen Sunum Seti

Kahvaltılıkları tüketmek ve sunmak için gereksinim duyulan aparatlara set içerisinde yer verilir. Reçel, sürülebilir çikolata ve tereyağı gibi ekmek üzerine sürülen ürünleri sunmak için şık tasarıma sahip minik kaplar kullanılır. Bu kaplar şık tasarımı ve kavisli görüntüsüyle sofralara estetik bir görünüm sunar. Kullanışlı yapısıyla dikkat çeken Queen's Kitchen kahvaltı sunum seti içerisinde bulunan sosluk, sevdiklerinizi ağırladığınız kahvaltı sofralarını şık bir şekilde dizayn etmenize yardımcı olur. Tutmak için özel olarak tasarlanan bir alana sahip olan sosluk, kolay kullanımıyla dikkat çeker. Peynir, zeytin ve taneli yapıya sahip çeşitli yiyecekleri saklamak için özel olarak üretilen kapların üzerinde kapaklar bulunur. Bu kaplar güvenli bir muhafaza imkanı sunar. İhtiyaçlara yanıt veren Queen's Kitchen ahşaplı lüx kahvaltı & sunum seti ile birbirinden şık masalar kurabilirsiniz.

İhtiyaçlara Yanıt Veren Queen's Kitchen Sunum Seti

İhtiyaçlara Yanıt Veren Queen's Kitchen Sunum Seti

Uyumlu bir takım halinde tasarlanan ürünler, özenle hazırladığınız sofraları şık bir şekilde sergilemek isteyenlere hitap eder. Özel günlerinizde, davetlerinizde ve günlük rutin sofralarınızda kullanabileceğiniz ürünler kullanışlı yapısıyla dikkat çeker. Soslukta bulunan sürülebilir yiyecekleri ekmek üzerine yaymak için kullanabileceğiniz bıçaklar, ergonomik bir tutuşa sahiptir. Minik boyutlara sahip olan bıçaklar kolay bir şekilde kullanım fırsatı sunar. Şık tasarımın kullanışlı özelliklerle buluştuğu Queen's Kitchen ahşaplı lüx kahvaltı sunum seti kullananlar tarafından tavsiye edilir. Kaliteli materyallerin kullanımıyla tasarlanan ürünler dayanıklı bir yapıya sahiptir. Uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz seçenekler yiyecekleri güvenli bir alan içerisinde muhafaza etmenize yardımcı olur. Düzenli bir görünüm sunan set, ahşap rengin ve beyazın uyumuyla şık bir görünüme sahiptir. Avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alacağınız setle sofralarınızı şık bir biçimde hazırlayabilirsiniz. Sevdiklerinizi bu şık sofralarda keyifle ağırlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Queen's Kitchen Sunum Seti Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Queen's Kitchen Sunum Seti Fiyatları ve Yorumları

Ahşap tepsi üzerinde yer alan bölmeler, lüks seramik materyallerin kullanımıyla tasarlanır. Görüntü olarak ayrıcalıklı bir yere sahip olan seramik, bölmelerin hoş bir biçimde uyum yakalamasını sağlar. Kapaklı olarak tasarlanan bölmeler, içerisindeki yiyeceklerin uzun süre boyunca bozulmadan saklanmasına yardımcı olur. Sunum aşamasında kullanabileceğiniz ürünler saklama kabı olarak da verimli bir kullanıma sahiptir. Şık görüntüsü ve işlevsel kullanımıyla dikkat çeken ürünleri Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Queen's Kitchen ahşaplı lüx kahvaltı sunum seti fiyatı ile bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Diğer müşterilerin yazmış olduğu Queen's Kitchen ahşaplı lüx kahvaltı sunum seti yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak ürünün kullanımı ve görüntüsü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Avantajlı fiyatlar üzerinden satın alacağınız seti kullanarak sevdiklerinizi davet ettiğiniz sofraları uyumlu bir şekilde dizayn edebilirsiniz.