6
Fanlı Isıtıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Raks Pf 20 Stx 2000 Watt Fanlı Isıtıcı

625 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Raks Pf 20 Stx 2000 Watt Fanlı Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-koz Satıcı Ünvanı: KOZ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582095312100001 Vergi Kimlik Numarası: 5820953121
    Bu ürün e-koz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pf 20 Stx 2000 Watt Fanlı Isıtıcı Pf 20 Stx 2000 Watt Fanlı Isıtıcı

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Raks PF 20 STX 2000 watt Fanlı Isıtıcı Raks

Soğuk kış aylarını ve sıcak yaz günlerini konforlu bir şekilde geçirmeniz için tasarlanan Raks PF 20 STX 2000 Watt fanlı ısıtıcı size ve sevdiklerinize kaliteli iklimlendirme sunmak için fonksiyonel biçimde tasarlanır. İşlevsel tasarımı sayesinde tek ürün ile iki farklı işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Soğuk kış mevsimini sıcak bir şekilde geçirmeniz için tasarlanan ürün, aynı zamanda soğuk üfleme seçeneği de sunar. Fanlı sistem aşırı soğuk ortamlarda çalışırken odayı hızlı ısıtmak istediğiniz zamanlarda size yardımcı olur. Dilediğiniz biçimde kullanabileceğiniz bu modeli seyyar olarak istediğiniz alanda değerlendirebilirsiniz. Taşınabilir hafif ürün, hem evde hem işyeri ve ofis gibi ortamlarda konforlu şekilde kullanılabilir. Tasarımıyla dikkat çeken bu modeli çocuk odaları dahil her alanda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • LED ışık seçeneği
  • Fanlı ısıtma sistemi
  • 2000 watt enerji

Raks 2000 Watt Fanlı Isıtıcı PF 20 STX Özellikleri

Raks 2000 Watt Fanlı Isıtıcı PF 20 STX Özellikleri

Alternatif kullanım seçeneği sunan Raks PF 20 STX 2000 Watt fanlı ısıtıcı Raks PF 20 STX kodlu ürünün birçok özelliği bulunur. Yüksek ısıtma sistemi ile tasarlanan ürün yazın vantilatör özelliğiyle müşteriler için alternatif oluşturur. Bulunduğu ortamı 2000 Watt yüksek enerji ile kısa sürede ısınmanız için tasarlanan ürün ile yazın fazladan bir ürüne ihtiyaç duymadan serinleyebilirsiniz. İki ayrı güçte tasarlanan ürünün farklı mod özellikleri bulunur. Alternatif şekilde kullanım şansı sunan bu modeli hem yatay hem de dikey formda rahatça kullanabilirsiniz. Fan özelliği sayesinde üfleme ile bulunduğu ortamı kısa sürede ısıtır. Müşteriye kolaylık sağlamak için ergonomik ve küçük çaplı bir formda üretilir. Kolay taşınma özelliği ile tasarlanan ürünü yüksek verimli performansı sayesinde istediğiniz kapalı ortamda rahat biçimde kullanabilirsiniz.

Raks PF 20 STX 2000 Watt Fanlı Isıtıcı Yorumları

Raks PF 20 STX 2000 Watt Fanlı Isıtıcı Yorumları

Fanlı üfleme sistemi ile tasarlanan model size ve sevdiklerinize kaliteli bir kış mevsimi yaşatması amacıyla üretilir. PF 20 STX, sadece kış mevsimi için değil yaz mevsiminde de size kolaylık sağlar. Dilediğiniz kapalı mekana taşıma imkanı sunan ürün çalıştığınız mekanları sıcak ya da serin üfleyerek konforlu hale getirir. Raks fanlı ısıtıcı size ve sevdiklerinize kaliteli bir ısınma seçeneği sunmak için tasarlanır. Ürünün bir diğer özelliği olan ayarlanabilir kademeleri kolaylık sağlar. Kendisi küçük fakat işlevi büyük olan ürünün her bir ayrıntısı konforunuz için tasarlanır. Aşırı ısınmaya karşı emniyetli sistemiyle üretilen modelin fanlı ısıtma sistemi size ve sevdiklerinize zarar vermez. Dilerseniz Raks PF 20 STX 2000 Watt fanlı ısıtıcı yorum kısmında müşteriler tarafından paylaşılan tecrübelere ulaşabilir, model hakkında ayrıntılı bilgiler öğrenebilirsiniz.

Raks PF 20 STX 2000 Watt Fanlı Isıtıcı Fiyatları

Raks PF 20 STX 2000 Watt Fanlı Isıtıcı Fiyatları

Alternatif olarak soğuk üfleme seçeneği de bulunan ürünü yaz aylarında serinlemek için kullanabilirsiniz. Yaz aylarında dayanılmaz sıcaktan korunmanız ve kaliteli bir şekilde serinlemeniz için fonksiyonel bir şekilde üretilen model her açıdan size avantaj sağlar. Ergonomik yapısı sayesinde yazlığa giderken kolayca yanınızda götürebilir ve kapalı mekanlarda serin ortamlar yaratabilirsiniz. Ürünün ergonomik yapısı ile ayaklarınızın önüne yerleştirebilir ve bölgesel ısınma sağlayabilirsiniz. Altında devrilmelere karşı emniyet kilidi bulunan ürün, zeminden ayrıldığı anda çalışmayı durdurarak olası kazalara karşı önlem alır. Makul fiyatı ile her bütçeye hitap etmesi adına tasarlanan model keyifli bir kış geçirmeniz için üretilir. Dilerseniz Raks PF 20 STX 2000 Watt fanlı ısıtıcı fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilir, dilediğiniz zaman güvenli ödeme sisteminin kolaylığı ile sipariş vererek satın alabilirsiniz.