Raunt YKS 2024 TYT (38 Kitap, Mobil/Web) Yapay Zekalı, Üniversiteye Hazırlık Seti

3.250 TL

Ürün Bilgileri

Raunt YKS 2024 TYT (38 Kitap, Mobil/Web) Yapay Zekalı, Üniversiteye Hazırlık Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sebit Eğitim Satıcı Ünvanı: SEBİT EĞİTİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465029272700015 Vergi Kimlik Numarası: 4650292727
    Bu ürün Sebit Eğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Raunt YKS 2023 TYT (38 Kitap, Mobil/Web) Yapay Zekalı, Üniversiteye Hazırlık Seti YKS 12. Sınıf TYT

Tüm üniversite adayları için YKS raunt oldukça faydalıdır. Onların kullanabilecekleri hazırlık setinden oluşur. Üniversiteye hazırlananlar, daha önce üniversiteye yerleşememiş olanlar ya da mezun olup yeniden sınava girmek isteyenler başarı elde etmek için bu seti kullanabilirler. Kişinin istediği bölüme yerleşebilmesi ve yüksek puanı alabilmesi için kaynak kitaplar, son derece önemlidir. Bunu sağlamak ve planlı programlı şekilde ilerlemek ise bu set sayesinde mümkün hale gelir. Üniversite hayatına daha iyi şekilde hazırlanıp sınavlarda yüksek derece yapacak şekilde hazırlanmak adına bu seti alıp kullanmaya başlamak doğru tercih olur. Raunt 2023 aynı zamanda sınavlarda ve okul derslerinde notların yükselmesinin yanı sıra temellerin güçlenmesi için de 12. sınıflar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Siz de bu seti satın alarak başarıya ulaşabilirsiniz.

  • Her dereceye uygun
  • Faydalı içerik
  • Kaliteli hazırlık

Güvenilir Raunt YKS 2023 TYT Yapay Zekalı Set Özellikleri

Güvenilir Raunt YKS 2023 TYT Yapay Zekalı Set Özellikleri

Raunt; internet üzerinden üniversiteye hazırlananlar ya da üniversiteye gitmek isteyenler için son derece idealdir. Sınav sürecinde Raunt YKS 2023 TYT (38 kitap, mobil/web) yapay zekalı, üniversiteye hazırlık seti YKS 12. sınıf TYT size yardımcı olur. En önemli özellikleri arasında üniversiteye hazırlık sürecinde öğretmen gibi rehberlik sunarak öğrencilere yol göstermesi bulunur. Kişiselleştirilmiş bir eğitim hizmetinin haricinde çalışma plan programı ve zengin içerikler size kolaylık sunar. Kendi başına çalışmak ya da herhangi bir yardımla çalışırken ek destek almak isteyen öğrenciler için hazırlık sürecinde birebirdir. Üniversiteye hazırlık seti; bu anlamda kullanışlı yapısı, kaliteli anlatımı ve yol gösterici özelliği ile güzel bir deneyim sunar. Siz de bu rehberlik hizmeti sunabilecek seti satın alarak başarılı olabilirsiniz. Aynı zamanda kısa süre içinde istediğiniz seviyeye gelebilirsiniz.

Kullanışlı Raunt YKS 2023 TYT Yapay Zekalı Set Faydaları

Kullanışlı Raunt YKS 2023 TYT Yapay Zekalı Set Faydaları

Yeni eğitim ve öğretim yılının müfredatı için son derece uygun olan Raunt YKS 2023 TYT (38 kitap, mobil/web) yapay zekalı, üniversiteye hazırlık seti YKS 12. sınıf TYT satın alıp başarıya ulaşmak mümkündür. Ürün, güncellenmiş özelliği ile tam olarak dönemlere ayak uydurur. Sağlam temeller üzerinde tasarlanmış olan bu set, sınav sistemindeki değişikliklerden olumsuz şekilde etkilenmez. Geçen yıl olduğu gibi dönem içindeki değişikliklerde de bu set tüm yeniliklere hazır şekilde basılır. Bu set hakkında daha önce deneyimi olanlar da son derece memnun kalarak bilgilerine bir yenisini ekler. Bunu da Raunt YKS 2023 TYT (38 kitap, mobil/web) yapay zekalı, üniversiteye hazırlık seti YKS 12. sınıf TYT yorum kısmı ile görmek mümkündür. Siz de ürün yorumları ile daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bilgi Dolu İçeriğiyle Raunt YKS 2023 TYT Yapay Zekalı Set

Bilgi Dolu İçeriğiyle Raunt YKS 2023 TYT Yapay Zekalı Set

Üniversiteye hazırlık aşamasında tercih edilen Raunt YKS 2023 TYT (38 kitap, mobil/web) yapay zekalı, üniversiteye hazırlık seti YKS 12. sınıf TYT fiyat konusunda da oldukça avantajlıdır. Tüm dersler için yapılan deneme sınavlarını, her derste bulunabilen soru çeşitlerini ve nasıl yol izlenmesi gerektiğine dair ipuçlarını içeren bu set, önünüzü açar. Özel dersleri evine getirerek deneyimli hocaların bilgilerinden yararlanmayı sağlar. Herkese sınav öncesinde iyi bir sınav süreci yaşatır. Tüm sorularda çözüm yolları bulmayı ve soruların üstesinden gelmeyi sağlar. Raunt YKS 2023 TYT (38 kitap, mobil/web) yapay zekalı, üniversiteye hazırlık seti YKS 12. sınıf TYT kullananlar bu set sayesinde iyi sonuçlar alırlar. Siz de bu hazırlık setini Trendyol sayesinde satın alıp en iyi şekilde üniversiteye hazırlanarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz.