Refikadan Köfte Baharatı 400 gr - Refika Birgül

210 TL

Ürün Bilgileri

Refikadan Köfte Baharatı 400 gr - Refika Birgül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Refikadan Satıcı Ünvanı: REFİKA BİRGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4665422276400019 Vergi Kimlik Numarası: 1770095663
    Bu ürün Refikadan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köfte baharatı Lezzetli bir köfte yapmak isterseniz size harika bir köfte baharı hazırladım. Her evin kendi damak tadına göre köfte baharatı karışımı vardır ama ben sizin için bir çoğunu denedim ve tam kararında baharatlarıyla memleketin damak tadına uygun olanını yaptım. Dilediğiniz her türlü köftede gönül rahatlığıyla tuz bile eklemeden kullanabilirsiniz. İster soğanlı, maydanozlu anne köftesi ister sadece kıyma ile karıştırarak nefis köfteniz hazır. Tavsiye edilen miktar
  • Yarım kg kıymaya 5 çorba kaşığı köfte baharatı. İçindekiler: Galeta unu, tuz, kimyon, tatlı toz kırmızı biber, acı toz kırmızı biber, karabiber, toz sarımsak, karbonat, muskat, kişniş, nane, kekik Saklama Koşulları: Serin, karanlık ve rutubetsiz ortamda tazeliğini tavsiye edilen tüketim tarihine kadar korur. Alerjen Bilgisi: Alerjen içerikler koyu renkle belirtilmiştir. Kereviz, hardal, susam ve sert kabuklu meyveler içeren ürünlerle aynı hatta paketlenmiştir. Hazırlanışı/Refika’nın Köftesi: Yarım kg kıymaya, 2 orta boy soğanı kıyıp ekleyin. 5 dolu çorba kaşığı köfte baharatı, 1 yumurta, 1 çorba kaşığı sirke, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, yarım bağ maydanoz ekleyin ve yoğurun. Harçtan cevizden irice bezeler alıp köfte şekli verin. Döküm tava da iki tarafları da güzelce renk alana dek pişirin. Pişirirken bir tarafı iyice pişip tavayı bırakmadan çevirmeye çalışmayın. Herkese ‘bu ne ya?’ dedirtecek mükemmel ev köfteniz hazır.
Geri Bildirim Ver