Remta Doğalgazlı Tost Makinası Ce Belge 20 Dilim Sanayi Tip

6.401 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Remta Doğalgazlı Tost Makinası Ce Belge 20 Dilim Sanayi Tip

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özen Endüstriyel Mutfak Satıcı Ünvanı: ÖZEN ENDÜSTRİYEL MUTFAK MADENİ EŞYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042518000011 Vergi Kimlik Numarası: 6860425180
    Bu ürün Özen Endüstriyel Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğalgazlı Tost Makinası Ce Belgeli Remta 20 Dilim Sanayi Tipi Tost makinaları sık kullanım için en iyi performansı verir. Paslanmaz çelik kasalıdır. Elleri koruyan plastik saplar. CE belgeli modellerde otomatik gaz kesici emniyet sistemi. Birinci sınıf pik dökümden imal edilmiştir. Tüplü ve Doğalgazlı Ce Belgeli tost makinelerinin alt döküm ısınıyor. Üst kapakta ısıtıcı yoktur. Kod / R121B Açıklama / 20 DİLİM DOĞALGAZLI CE Yüzey Ölçüsü / 46 X 27 CM Ölçü / 500 X 430 X 270 MM Ağırlık / 29 KG Güç / 2,0 KW 2 YIL GARANTİLİ - ÜCRETSİZ KARGO - SIFIR KUTUSUNDA STOKLU ÜRÜNLER AYNI GÜN KARGO

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Remta Doğalgazlı Tost Makinası CE Belge 20 Dilim Sanayi Tip

Doğalgazlı tost makinesi; endüstriyel üretim veren mutfaklar, cafeler, restoranlarda hızlı ve pratik tost yapmak için üretilen bir üründür. Tost ekmeği adeti, her bir yüzey için standart 20 dilim olarak hesaplanır. Remta doğalgazlı tost makinesini işletmeleriniz uzun süre güvenle kullanır. Endüstriyel mutfaklar için tasarlanmış olan bu ürün, mutfağınıza dekoratif ve estetik tasarımı ile bir şıklık da katmanızda yardımcı olur. Kolay ve hızlı tost yapma özelliğine sahip olan bu ürün sayesinde tost yaparken ısı yalıtımlı plastik saplar ile ellerinizin yanmasını önlenir. Aynı zamanda paslanmaz rezistans özelliğine sahip olan döküm plakalarıyla size uzun zaman paslanma ya da çizilme sorunu yaşamadan kullanma deneyimi sunar. Tost isteyen müşterilerinize hızlı bir şekilde hizmet verebilirsiniz.

  • Sanayi tipi
  • Paslanmaz çelik
  • Döküm plakalar

Remta Tost Makinası Avantajları

Remta Tost Makinası Avantajları

Doğalgaz tost makinesi, sanayi tipi olan bir üründür. Remta doğalgazlı tost makinesi CE belge 20 dilim sanayi tip ev kullanımına uygun olmayan bu üründür. Endüstriyel mutfak kullanımı için tasarlanır. Her türlü kafe, restoran, büfe mutfakları için ideal olan bu ürün dayanıklı döküm plakaları sayesinde uzun yıllar güvenli ve sağlıklı kullanım imkanı verir. Remta doğalgazlı tost makinesi CE belge 20 dilim sanayi tip fiyatı performans ve hızlı pişirme özelliğine göre belirlenir. Isıyı döküm plakaların tüm yüzeyine eşit miktarda dağıtır. Bu sayede endüstriyel mutfakta pişirdiğiniz tüm tostlar aynı lezzette olur. Doğal döküm plakaları tostlarınızı istediğiniz şekilde yapmanızı sağlar. Kolayca istediğiniz kalınlıkta ve incelikte tost yapılabilir. 20 dilim tost ekmeğini tek seferde pişirirsiniz. Geniş yüzeyli olması sayesinde pratik ve hızlı şekilde, müşterilerinize hizmet sunarsınız. Hızlı ısıtma özelliğiyle kısa sürede çok sayıda tost pişirirsiniz ve enerji tasarrufu sağlarsınız.

Remta Tost Makinası Yorumları

Remta Tost Makinası Yorumları

Paslanmaz çelik dış yüzey ve yine paslanmaz çelik rezistansa sahip ürün, uzun yıllar problem çıkarmadan kullanım özelliği sunar. Enerji tasarrufu için ideal olan ürün, az yakıtla çok iş yapmanızı sağlar. Remta doğalgazlı tost makinesi ce belge 20 dilim sanayi tip dayanıklı bir ürün olarak ihtiyaçlarınıza uygundur. Mutfağınızda size yardımcı olur. Size uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sağlayan bu ürünü iş yerlerinizde siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca görselliğiyle uzun yıllar boyunca mutfağınızda yer almasını isteyebileceğiniz bir üründür. Remta doğalgazlı tost makinası ce belge 20 dilim sanayi tip yorumları bölümünden detaylı incelemeler yapabilirsiniz. Sizlerden önce ürünü deneyimleyenlerden bilgi edinebilir, siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Enerji tasarrufu için ideal olan bu ürün az yakıt kullanarak çok iş yapmanızı sağlar.

Remta Tost Makinası Fiyatları

Remta Tost Makinası Fiyatları

Remta doğalgazlı tost makinesi ce belge 20 dilim sanayi tip kullananlar işletmelerinde yer alan mutfaklarında keyifli bir şekilde çalışarak müşterilerine hizmet sunar. İsterseniz bu ürünü ızgara olarak da kullanabilirsiniz. İşletmenizde tek ürünle çok sayıda lezzetli ürün yapmanıza imkan verir. Zamanlama fonksiyonu sayesinde işletmenizde istemediğiniz durumlar yaşanmasını önlersiniz. Ürün otomatik olarak kapanır, yiyecekleriniz yanmaz ve lezzetleri aynı kalır. Ürün yüksek performansı ve sahip olduğu özelliklerle işletmenizde işlerinizi kolaylaştırır. Fonksiyonel tasarımı ve kolay temizlenebilir yapısıyla işletmenizin mutfağında geçirdiğiniz saatlere verim katar. Bu ürün, her türlü dekorasyona kolayca uyum sağlar. Ürün, tam bir fiyat performans ürünüdür. Remta Doğalgazlı Tost Makinası Ce Belge 20 Dilim Sanayi Tip fiyatı yüksek performansı ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Gelişmiş kullanım özelliklerine ve kolaylığına sahip ürüne kolayca Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.