Ren Kitap Yalancılar Ve Yabancılar - (ciltli)

157,13 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
226,69 TL179,86 TL
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL

Ürün Bilgileri

Ren Kitap Yalancılar Ve Yabancılar - (ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EN DÜKKAN Satıcı Ünvanı: REN KİTAP YAYIN PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607036561362926 Vergi Kimlik Numarası: 6070365613
    Bu ürün EN DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitap Adı: Yalancılar ve Yabancılar Yazar: Emre Gül Resimleyen: Arife Şeyma Gök Yayınevi: Ren Kitap Tür: Roman Kapak Bilgisi: Ciltli Sayfa Sayısı: 464 Kağıt Bilgisi: 3. Hamur Basım Sırası: 1. Basım Boyutlar: 13,5 cm x 21 cm Ağırlık: 70 gr Her insan bir yalancıdır. Her insan bir yabancı... Bize öğretileni yapar, bir yalanı yaşarız hayat boyu. Vakti geldiğinde ise yalan hayatlarımıza yabancılaşırız. İsteyerek ya da zorunda kalarak... Biz zorunda bırakıldık ve her şey o gün başladı. Hayatlarımıza yalan o gün bulaştı. Ya da biz öyle sanıyorduk. Biz kim miyiz? Bizler yabancıyız. Belki biraz da yalancı...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Emre Gül
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Emre Gül Yalancılar ve Yabancılar Ciltli Ren Kitap

Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar yaşanan toplumsal sorunları ele alan bir romandır. Yabancılaşmanın, yalanların ve aidiyetsizliğin insanlar üzerindeki etkilerini anlatan kitap, Emre Gül’ün eşsiz kaleminden yazıldığı için okurda bambaşka etkiler bırakır. Akıcı anlatımının yanı sıra sürükleyici olay örgüsüyle de okuru kendine çeken kitap, dil ve edebiyat bakımından oldukça zengin bir içeriğe sahiptir.

  • Sade dil

  • Akıcı anlatım

  • Düşündürücü

Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar Konusu

Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar KonusuRen Kitap Yalancılar ve Yabancılar konusu, topluma dair ortak sorunları ele alırken, aynı zamanda insanın iç dünyasını da ele alır. Kitap, yalnızlık, yabancılaşma ve aidiyetsizlik gibi konulara odaklanarak okuyuculara kendilerini daha iyi anlama fırsatı sunar. Kitabın içerisinde yer alan karakterlerin hayatlarına bakarak insanların birbirleriyle olan ilişkilerindeki sorunları da gözlemleme fırsatı keşfedersiniz. Romanın ana karakteri olan Ali, İstanbul'da yaşayan bir yazarken kendi iç dünyasına doğru bir yolculuğa çıkar ve bu süreçte edindiği tüm tecrübeleri tek tek not eder. Kendi iç dünyasında kaybolmuş, yalnız ve yabancılaşmış bir adam olan Ali’nin hayatı, bir gün tanıştığı bir kadınla değişir. Kadın, Ali'nin hayatında yeni bir sayfa açar ve ona gerçek aidiyet duygusunu yaşatır. Bu kitap, okurlara farklı ve etkileyici bir deneyim sunar. Geniş bir yaş kitlesine hitap etmeyi başaran bir içeriğe sahiptir.

Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar’ı Kimler Okuyabilir?

Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar’ı Kimler Okuyabilir?Emre Gül - Yalancılar ve Yabancılar kitabı, Ren Kitap kalitesinde okurla buluşur. Kitabın basımında hiçbir hata bulunmaz ve okumayı kolaylaştıran kaliteli baskı tasarımıyla öne çıkan bir üründür. Her an her yerde rahat bir okuma keyfi yaşamanıza olanak tanır. Her yaş grubundan okuyucuya hitap eden kitap, daha çok yetişkin ve genç okurlar için uygundur. Kitap, yalnızlık ve yabancılaşma gibi konulara odaklanarak okuyucuların kendilerini daha iyi anlamalarına destek olur. Kitapta yer alan karakterlerin hayatlarına bakarak insanların birbirleriyle olan ilişkilerindeki sorunları da gözlemleyebilirsiniz. Türkiye'deki toplumsal sorunları ele alarak okuyucuların bu sorunlar hakkında daha bilinçli olmalarını sağlar. Her okurda farklı izler ve anlamlar bırakan kitap, okuyuculara karşılaştıkları sorunlar karşısında farklı bakış açıları kazandırmaları gerektiğini vurgular. Bu sayede oldukça geniş bir okur kitlesine ulaşmayı başaran bir eserdir.

Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar Fiyatı ve Yorumları

Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar Fiyatı ve YorumlarıEmre Gül tarafından kaleme alınan etkileyici bir roman olan Yalancılar ve Yabancılar, kişisel gelişim, aşk, aile ilişkileri ve hayatın anlamı gibi evrensel temaları işleyen bir roman olarak öne çıkar. Hikaye, baş karakterin hayatını sorgulaması ve kendini yeniden keşfetmesi üzerine odaklanır. Yazar, okuyuculara derin düşünce ve özgün bakış açıları sunarken, okurun hem kendini hem de kitabı derinlemesine analiz etmesini sağlar. Genç yetişkinlerden yetişkinlere kadar her yaştan okuyucu, bu kitaptan keyif alabilir. Kişisel gelişim ve insan ilişkileri konularına ilgi duyanlar için önerilen kitap, farklı duygu tasvirleriyle de dikkatleri üzerine çeker. Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri incelendiğinde ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olunabilir. Kullanıcı yorumları, bu kitabın akıcı niteliğini vurgular. Dilerseniz, Ren Kitap Yalancılar ve Yabancılar fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.