Revox Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Revox Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maximum Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAXİMUM KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162544100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131625441
    Bu ürün Maximum Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revox MEN ÜRÜN ADI : Revox Men Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı 400 Ml ÜRÜN MARKASI : REVOX ÜRÜN BOYUTU : 400 Ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Revox 869742964272 400 Ml Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı

Bakımlı ve temiz saçlar, olumlu bir izlenim yaratmanın yanı sıra öz güvenli hareket etmek için de olmazsa olmazdır. Revox 400 ml erkeklere özel saç bakım şampuanı, özel içeriği ile şık ve temiz bir görümüne kavuşmanıza yardımcı olur. En doğalı ve yüksek verimi hedefleyen marka, erkekler için ürettiği bu şampuanla temizliği ve bakımı bir arada sunar. Revox şampuan, saçın doğal yapısında bulunan faydalı yapı taşlarını sökmeden derinlemesine temizlik imkânı verir. Revox 400 ml men’s shampoo erkeklere özel şampuan, hızla geçen zamanın dış görünüşünüzde bıraktığı olumsuz etkileri de ortadan kaldırır. Düzenli kullanımda dökülmeyi minimuma indiren ürün, daha parlak ve yumuşak bir görünüm sunar.

  • İçerik: 18 farklı bitki özü, magnezyum, çinko, bakır
  • Özellik: Dökülmeyi azaltma ve güçlendirme
  • Saç tipi: Kırılgan ve güçsüz saçlar

Revox Erkeklere Özel Bakım Şampuanının Özellikleri Neler?

Revox Erkeklere Özel Bakım Şampuanının Özellikleri Neler?

Revox 400 ml erkeklere özel saç bakım şampuanı, dökülme karşıtı içeriği ile zamana meydan okumanızı sağlar. Markanın güçlü içeriği, 18 farklı bitki özünden meydana gelir. Bu ürün, düzenli kullanımda saçları sağlıklı ve bakımlı bir görünüme kavuşturur. Marka, doğada bulunması güç bitkilerin yanında vitamin ve mineralleri de formüllerine ekler. Bu sayede saçların hava kirliliği, su kirliliği, su sertliği, güneş ışınları ve yaşlılık nedeniyle karşılaştığı olumsuzlukları ortadan kaldırır. Dökülme karşıtı şampuan, saç köklerini güçlendirerek deriye sıkıca tutunmalarını sağlar. Ürün içeriğinde yer alan Multi Mineral Kombinasyonu, mükemmel bir uyum ile saç yapısına nüfuz eder. Saç için faydalı bileşenleri sökmeden temizleyen şampuan, gerekli yapı taşlarını hızlı bir şekilde yükler. Güçsüzleşmiş ve kırılgan saç tipleri, bu şampuan sayesinde kökten uca kadar enerjisini yeniden kazanır.

Revox Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı İçeriği Nasıldır?

Revox Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı İçeriği Nasıldır?

Revox men’s shampoo erkeklere özel şampuan, güçlü içeriği ile saçlarınızı baştan yaratır. Bu ürün, multi mineral kombinasyonu ile saç yapısında var olması gereken yapı taşlarını barındırır. Revox 400 ml erkeklere özel saç bakım şampuanı, 18 çeşit bitki özünden ve minerallerden meydana gelir. Marka, erkeklere özel şampuanında; yeşil çay, ısırgan otu, ıhlamur, papatya, adaçayı ve şerbetçi otu gibi şifalı sayılan bitkileri kullanır. Bunun gibi birçok bitki özü, saç yapısında oluşan bozulmaları kısa sürede tedavi eder. Aynı zamanda saçı dışarıdan bir zırh gibi sararak çevresel koşullara karşı koruyucu bir katman oluşturur. Revox şampuanın içeriğindeki magnezyum, saç köklerini güçlendirerek deriye tutunmasını sağlar. Çinko, saçları ve deriyi olması gereken nem dengesine ulaştırır. Bakır, saçların renginde ve yapısında ortaya çıkan bozulmaları tedavi eder.

Revox Erkeklere Özel 400 Ml Saç Bakım Şampuanı Güvenilir mi?

Revox 400 ml erkeklere özel saç bakım şampuanı, güvenilir içeriği ile enerjik ve bakımlı saçlara sahip olmanızı sağlar. Bu ürün, özellikle soluk ve dökülmeye eğilimli saçları geç olmadan tedavi etmek için üretilir. Saç derisindeki olumsuzlukları tespit ederek şifalı içeriği ile onaran şampuan, güvenilir ve etkili bakım ürünleri arasında yer alır. Beyazlamadan dökülmeye kadar birçok saç sorunu için maksimum verimi sunan ürün, tüm dermatolojik testlerden geçmiştir. Deride herhangi bir yan etkiye neden olmaz; tüm cilt tipleri için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Revox 400 ml erkeklere özel saç bakım şampuanı, saç derisini besleyen içeriği ile her erkeğin favorileri arasında yer alabilir. Hasar görmüş saçları kısa sürede kurtaran ürün, öz güvenli ve başarılı günlerin kapısını aralar. Bu ürünün kullanıcılarından aldığı gerçek memnuniyeti, Revox 400 ml RMS400 erkeklere özel saç bakım şampuanı yorumları sayesinde görebilirsiniz. Siz de bakımlı ve ferah günlere adım atmak için bu ürünü, Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.