Rico Orta Diş Budama Testeresi Yüzü 25cm

315 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
349,90 TL

Ürün Bilgileri

Rico Orta Diş Budama Testeresi Yüzü 25cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gürel Ticaret Hırdavat Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ GÜREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4430302573
    Bu ürün Gürel Ticaret Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yedek Testere Ucu - Budama Testeresi 25cm orta diş
Geri Bildirim Ver

Rico Budama Testeresi Ürünleri Trendyol'da!

Ağaçların sağlıklı büyümesi için gereken bakımların yapılması gerekir. Budama işlemi ağaç bakımları arasında en önemli olanlar arasında yer alır. Rico 25 cm budama testeresi ağaçlarınızı budama konusunda size yardımcı olur. Testere ucu kullanıma bağlı olarak yıpranabilir ve keskinliğini kaybedebilir. Bu durumlarda testere, yedek uçla kullanılmaya devam edilebilir. Rico 25 cm budama testeresi ucu tercih ederek daha maliyetli olan testereyi yeniden satın almak zorunda kalmazsınız. Orijinal testere ucuyla aynı kaliteye sahip ürün, bahçe ve hobi işlerinde size kullanım kolaylığı sağlar. 25 cm boyutuna sahip testere ucu kalın ya da ince ağaç dallarını kolayca budamanızı sağlar. Sivri diş yapısı sayesinde kullanım sırasında dallar üzerinde kaymaz. İleri ve geri hareketleriyle budama işlemini kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

  • Ürün, Rico 018 RC2504B testere modeliyle uyumludur.
  • İnce diş yapısına sahip.
  • Paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Rico 25 cm Budama Testeresi Yedek Testere Ucunun Özellikleri Nelerdir?

Rico 25 cm Budama Testeresi Yedek Testere Ucunun Özellikleri Nelerdir?

Rico 25 cm yedek testere ucu 018 RC2504B testere modeliyle uyumludur. Yıpranan testere ucunuzu kolaylıkla yedek ürünle değiştirebilirsiniz. İnce diş yapısına sahip olan ürün, paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiştir. Ağaç budama ya da hobi amaçlı kullanılabilir. Ürün sivri ve ince dişlere sahiptir. Kullanım sırasında bu dişler yüzeye tutunur ve kaymadan kesme işleminin yapılmasını sağlar. Testere ucunun diş yapısı ve keskinliği budama işleminin kısa süre içerisinde tamamlanmasına olanak tanır. İleri ve geri hareketlerle yapılan budama işlemi sırasında kolunuz yorulmaz. İnce ya da kalın dallarda zorlanmadan budama yapabilirsiniz. Lazer kullanılarak bileylenen ürün keskinliği oldukça yüksektir. Testere ucu uzun süre aynı kalitede kullanılabilir. Testere sahip olduğu kalınlık sayesinde kesme işlemi sırasında esnemez. Dayanıklı malzeme yapısı sayesinde kullanım sırasında ekstra güç uygulamanıza gerek kalmaz.

Rico 25 cm Budama Testeresi Yedek Testere Ucu Nasıl Kullanılır?

Rico 25 cm Budama Testeresi Yedek Testere Ucu Nasıl Kullanılır?

Rico yedek testere ucu kullanımı oldukça kolaydır. Sahip olunan budama testeresinin deforme olan ucuyla değiştirilmesi gerekir. Testere sapı üzerinde iki adet vida bulunur. Bu vidalar ürünün testere sapına sağlam bir şekilde tutunmasını sağlar. Yedek ucun testere sapına takılabilmesi için öncelikle vidalar ürün üzerinden sökülmelidir. Ardından yedek testere ucu kol içerisinde bulunan bölüme yerleştirilerek vidalar tekrar takılmalıdır. Kullanım sırasında testere ucunun gevşememesi için vidaların iyi sıkılması önemlidir. Ürünün testere sapına yerleştirilmesinin ardından ihtiyacınız olan budama ve ahşap kesim işlemlerinde kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip olan testere kolu ve keskin ucu sayesinde kesim işlemlerini kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Tek elinizle kesim yapacağınız parçayı tutarken diğer elinizle testereyi ileri-geri hareket ettirmeniz yeterlidir.

Rico 25 cm Budama Testeresi Yedek Testere Ucu Kaliteli midir?

Rico 25 cm budama testeresi ucu oldukça kalitelidir. Paslanmaz çelikten üretilen ürün uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. İnce ve sivri diş yapısının lazerle bilenmesi testerenin yüksek kesicilik oranında olmasını sağlamıştır. Sahip olduğu keskinlik testerenin kısa sürede kesim işlemini tamamlamasına olanak tanır. Çok sayıda budama işlemi yapmanız hâlinde sizi yormaz. Testere boyutları ve hafifliği sayesinde yüksekte bulunan dalları dahi kolayca kesmenizi sağlar. Kesim işlemi sırasında bileğinizde yük oluşturmaz. Ürünün keskinlik düzeyinin azalmaması için kuru tutulması önemlidir. Saklanırken özel kılıf kullanılması ve yağlanması dişlerinin zarar görmesini önler. Deforme olan testerenizin ucunu değiştirmek istiyorsanız Rico 25 cm budama testeresi ucu yorumlarını okuyarak kararınızı verebilirsiniz. Rico 25 cm budama testeresine uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.