Rosemary Natural Soğuk Sıkım Üzüm Çekirdeği Yağı - 30 ml

200 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  200 TL
%15 indirim
2 x  170 TL
340 TL
%20 indirim
3 x  160 TL
480 TL
%25 indirim
4 x  150 TL
600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rosemary Natural Soğuk Sıkım Üzüm Çekirdeği Yağı - 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rosemary Natural Satıcı Ünvanı: RM NATURAL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735167870100001 Vergi Kimlik Numarası: 7351678701
    Bu ürün Rosemary Natural tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçerik: Soğuk Sıkım Üzüm Çekirdeği Yağı (30 ml) 100% doğal kökenli bir üründür. Soğuk pres yöntemi (soğuk sıkım) ile elde edilmiştir. Soğuk sıkım yağlar daha yüksek nitelikli ve daha yüksek oranda etken madde içerir. Üzüm çekirdeği yağı doymamış yağ asitlerinden Linoleik asit (Omega-6) bakımından zengin bir içeriğe sahiptir. Cildin yenilenmesinde ve cilt yapısının dengelenmesinde önemli rol oynar. İçinde yüksek miktarda bulunan E vitamini, minareller ve karoten bileşikleri sayesinde cildi onarıcı ve yatıştırıcı etkilere sahiptir. Cilt üzerinde yağlı his bırakmaz, cildi pürüzsüzleştirir, nemlendirir. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde cildin canlı görünmesini sağlarken, yaşlanma belirtilerini geciktirici etkisi vardır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver