Ryobi Rjs750-g Dekubaj Testere 500w

3.749,94 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Ryobi Rjs750-g Dekubaj Testere 500w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMOBAKS-Mobilya Aksesuar ve Hırdavat Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4756087124400001 Vergi Kimlik Numarası: 4140039241
    Bu ürün EMOBAKS-Mobilya Aksesuar ve Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ryobi RJS750G Dekupaj Testere 500 W Ryobi RJS750G 500Watt Dekupaj Testere Yüksüz hızı 0-3000 dev/dk. Derinlik hareketi 19mm 0-45° açılı kesim yapma imkânı Maksimum kesme kapasitesi (Ahşap) 75mm, (Çelik) 6mm, (Alüminyum) 10mm 500Watt motor en zorlu uygulamalarda gereken gücü sağlar Ergonomik tasarım sayesinde kolay kullanım sağlar, Küçük ve kompakt tasarım rahat kullanım sağlar, Güçlü motor ve elektronik hız ayarı ile çalışılan malzeme tipi ve kalınlığına uygun hız ayarı Anahtarlı açı ayarı 0°, 15°, 30° ve 45° açılarda ayarlama imkânı Benzersiz PRO STROKE kesim hattı görüş çizgisi ile başlangıcından sonuna, kesim hattını mükemmel takip imkânı. Anahtarsız bıçak değiştirme ile kolay T tipi bıçak değiştirme Düşük titreşim sağlayan denge mekanizması ve kauçuk kaplı tutma sapı yorulmadan kullanım sağlar Kauçuk kaplamalı tutma yerleri kullanıcının rahatlığını arttırır Tetik kilitleme özelliği ile uzun süreli kullanımda rahatlık Toz üfleme ve emme özelliği ile kesim hattı ve çalışma alanı sürekli temiz tutar Ağırlık 1,8 Kg Standart Ekipman: 1 testere bıçağı, allen anahtar, toz bağlantı adaptörü Dünyanın en büyük ve en yenilikçi üreticilerinden biri olan Ryobi profesyonel özellikli ve yenilikçi Elektrikli El Aletler ve Bahçe Makinalarında uzmanlaşmıştır. Alman AEG Elektrikli El Aletleri ve Milwakee Elektrikli El Aletleri markaları ile aynı grup tarafından üretilmektedir. Üstün teknoloji ile üretilen geniş ve güçlü ürün grubu ile sektörün en çok tercih edilen markalarındandır.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Manyetik
  • Güç (Watt) 500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver