Ryobi Sunta Kesme Makinası 55mm 1150w Ews1150rs

5.100 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Ryobi Sunta Kesme Makinası 55mm 1150w Ews1150rs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMOBAKS-Mobilya Aksesuar ve Hırdavat Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4756087124400001 Vergi Kimlik Numarası: 4140039241
    Bu ürün EMOBAKS-Mobilya Aksesuar ve Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ryobi EWS1150RS Daire Testere 1150 W Ryobi EWS1150RS 1150Watt Daire Testere Yüksüz hızı 5600 dev/dk. Bıçak çapı 170mm Bıçak göbek çapı 20mm 90° maksimum kesme derinliği 55mm 45° maksimum kesme derinliği 38mm Zıvana kapasitesi 0-45° Açılı kesme ayarı ile 45 dereceye kadar açılı kesim 1150Watt motor en zorlu uygulamalarda gereken gücü sağlar 55mm kadar kesme derinliği ile hızlı ve hassas kesim sağlar İkinci tutma kolu ile kontrollü ve emniyetli kullanım Kauçuk kaplamalı tutma yerleri kullanıcının rahatlığını arttırır Mil kilidi sayesinde çabuk ve kolay bıçak değiştirme Emniyet kilidi özelliği, istem dışı çalışmayı önler Fişe takıldığında mavi led ışık uyarısı ile makinenin kullanıma hazır olduğunu göstermektedir Yukarı ve aşağı hareketli derinlik ayarı ile malzeme kalınlığına uygun kesme derinliği Toz emme özelliği ile elektrik süpürgesine bağlanılabilir ve çalışma alanı sürekli temiz kalır Ağırlık 4,7 Kg Standart Ekipman: 1 adet bıçak, paralel kesme kılavuzu, süpürge bağlantı aparatı Dünyanın en büyük ve en yenilikçi üreticilerinden biri olan Ryobi profesyonel özellikli ve yenilikçi Elektrikli El Aletler ve Bahçe Makinalarında uzmanlaşmıştır. Alman AEG Elektrikli El Aletleri ve Milwakee Elektrikli El Aletleri markaları ile aynı grup tarafından üretilmektedir. Üstün teknoloji ile üretilen geniş ve güçlü ürün grubu ile sektörün en çok tercih edilen markalarındandır.
Geri Bildirim Ver