saatli maarif 2024 Yılı Küçük Boy Saatli Maarif Takvimi 7x11.5cm

170 TL

Ürün Bilgileri

saatli maarif 2024 Yılı Küçük Boy Saatli Maarif Takvimi 7x11.5cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAYE KİTAP Satıcı Ünvanı: NURETTİN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1725209945400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670213341
    Bu ürün GAYE KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hiç evinizde saatli maarif takvimi oldu mu? Bir çoğumuzun evinde -Şimdi olmasa da- Eskiden mutlaka olmuştur bu takvimlerden. Ben hayal meyal hatırlıyorum çocukluğumda duvarımızda bir müddet için böyle bir takvimin olduğunu. Üzerindeki yazıların bazılarını çok anlamasam da büyük bir keyifle okurdum. Hicri takvime göre tarih, günün uzaması, güneşin doğuş saatleri, bir kutu içinde namaz vakitleri, tarihte o gün, özlü sözler, şiirler, kocakarı soğukları başladı, birinci cemre ikinci cemre düştü tarzında iklimler hakkında bilgiler, yemek listesi. Büyük anneannem en çok bu yemek listesini severdi. Her gün ne yemek yapsam diye düşünmektense buraya bakmayı çok severdi. Bugünün yemeği: Terbiyeli köfte, zeytinyağlı pırasa, mevsim salatası, kadayıf! O zamanlar ihtiyaç duyulan bilgiler bunlarmış demek. Saatli maarif takvimi'ni kullanan kadınların şimdiki gibi işe gitmesine, işten sonra ailesiyle, eviyle ilgilenmesine, bilgisayar karşısında saatler geçirmesine, spor yapmasına, kültürel aktivitelerde bulunmasına, toplantılara katılmasına, internetten e-Postalarını kontrol etmesine, hobilerine vakit ayırmasına pek gerek yokmuş. O zamanlar için saatli maarif takvimi bir kadının tüm ihtiyacını karşılıyormuş. 1860 yılında hacı kasım efendi'nin basıp satmaya başladığı takvim, bugün 146 yaşında ve hala basılıp satılıyor. 2024 küçük boy saatli maarif takvimi bugünün manisi sizin olsun! Için de her güne ayrı mani, birbirinden faydali bilgiler var. Ayrıca öğüt verici, ders çıkarıcı hikayeler de takvimlerin farklı sayfalarında yer almaktadır. Evkatı şer'iye ile namaz vakitlerini görebilirsiniz. Ebat: 7x11.5 cm maarif takvimlerinin 366 sahifesinin altında (saatli maarif takvimi) yazılıdır. Yazılı olmayanlar taklittir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Takvim Türü Duvar Takvimi
Geri Bildirim Ver