Sabri Ülker Vakfı Yayınları Tıpta ve Sağlıkta Balon Bilgiler-Şişirilmiş Sağlık İddialarını Patlatmanın İpuçları

123,70 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3. Ürüne 30 TL İndirim
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
150,99 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
150,55 TL
Kurumsal Fatura
158,82 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sabri Ülker Vakfı Yayınları Tıpta ve Sağlıkta Balon Bilgiler-Şişirilmiş Sağlık İddialarını Patlatmanın İpuçları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kadıköy Kitabevi Satıcı Ünvanı: KOLEKTİF BASIM YAYIN DAĞITIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0575091900600001 Vergi Kimlik Numarası: 5750919006
    Bu ürün Kadıköy Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birkaç yıl öncesine kadar geleneksel dergi, gazete ve haber başlıkları daha uzun ve daha iyi yaşama ile daha ince, daha genç olma adına bize şunu değil de bunu yapmamızı söylüyordu. Ancak günümüzde internet ortamında tıklanmayı sağlamak için sağlık alanındaki asılsız bilginin dolaşımı ve yayılımı arttı. Sağlık alanında birçok ya lan yanlış inanç var. Bu inançlar boş yere oluşmuyor. Arkada çok sayıda varsayım bu inançları şekillendiriyor. Tıpta ve sağlıkta balon bilgiler işte bu varsayımların ne kadarının doğru ne kadarının yanlış olduğuna dair gerçek bilimden yola çıkarak ilgi çekici ve bilgilendirici bir bakış açısı getiriyor. Dr. Nina shapiro, tıpta ve sağlıkta balon bilgiler de yanlışları ve kanıtlarla desteklenen gerçeği birbirinden nasıl ayıracağımızı adeta bir hap şeklinde anlatıyor. Shapiro, harvard ve ucla'daki çalışmalarıyla hem klinik hem de akademik tıpta yirmi yıldan fazla deneyime sahip. Hala hastalara, her gün önemli sağlık kararları vermelerinde yardımcı oluyor. Tıpta ve sağlıkta balon bilgiler de shapiro egzersizden takviyelere, diyetlerden detokslara, alternatif ilaçlardan aşılara ve tıbbi testlerden medyadaki haberlere kadar her şeyi derinliğine masaya yatırıyor. Shapiro, toksik şeker ve günde sekiz bardak su içmenin önemi gibi popüler bilgi yanılgılarını da ele alıyor. Organik veya doğal etiketli ürünler satın alma konusunda daha az endişe duymak, aşı takvimine uymamak, kilo verme yöntemlerine alışmak ve yalnızca diyetle kanseri tedavi edebileceğinizi düşünmek gibi sorunlara herkesin anlayabileceği ve uygulayabileceği çözümler sunuyor. Bu kitap, hayatlarının baharındaki bireyler için olduğu kadar anne-Babalar ve yaş almış ailelerin de okuyup yararlanacakları bir başucu kaynağıdır. Tıpta ve sağlıkta balon bilgiler in cevapladığı sorulardan bazıları: - internetteki doktor puanları değerli midir ve internette tanıtıma yönelik hangi koşulları teşhis edebilirsiniz? - horlama ve dehb arasındaki bağlantı nedir? - 'doktor tarafından önerilen' ve 'klinik olarak kanıtlanmış' ne demektir? - 'süper gıdalar' gerçekten var mı? - hangi vitaminler kanser riskinizi artırabilir? - aşılar vücuda toksinleri ekler mi? - günümüzün yaşlanmayı önleme konusunda balon bilgi olmayan en iyi hile nedir? - 'günde on bin adım' atmak sağlığınızı gerçekten etkiler mi? Ürün adı: Tıpta ve sağlıkta balon bilgiler-Şişirilmiş sağlık iddialarını patlatmanın ipuçları Ürün kodu: 9786056963476 Yazar: Nina shapiro , kristin loberg Basım yılı: 2020 Kapak türü: Karton kapak Sayfa sayısı: 368 Kağıt cinsi: 2. Hamur Çevirmen:
Geri Bildirim Ver