Salomon Outblast Ts Cswp Erkek Su Geçirmez Bot

5.399,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 44
44
40 2/3
45 1/3

Ürün Bilgileri

Salomon Outblast Ts Cswp Erkek Su Geçirmez Bot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KutupAyısı Outdoor Satıcı Ünvanı: KUTUPAYISI TEKSTİL TURİZM DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI MALZEMELERİ DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0600015855600017 Vergi Kimlik Numarası: 6000158556
    Bu ürün KutupAyısı Outdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SALOMON OUTBLAST TS CSWP BOT Modern ve atletik olan Outblast Ts Cswp su geçirmez bot, soğuk kış günleri için ihtiyacınız olan tüm sıcaklığı ve korumayı şehirde de harika görünen şık bir tasarımla sunar. Thinsulate ™ izolasyonu ve kışlık iç taban, buzlu ve karlı koşullarda ayakları sıcacık tutarken, Contagrip® dış taban karlı, ıslak, çamurlu veya kaygan yüzeylerde agresif bir tutuş sağlar. Ürün Özellikleri Bağcık sistemi: Düzenli Bağcık Su Geçirmezlik: GORE-TEX Arazi: Kar ve Buz Anatomik kalıp: Standart Uygun Topuk-Parmak Ucu Farkı (mm):9 Ağırlık (g):400 grİnce, Atletik Stil: Temiz, ince saya, geleneksel kış botlarından daha az hantal durur. ClimaSalomon™ Su Geçirmez: Esnek, hafif, tamamı su geçirmeyen botunuz ile hava değişimlerinden korunun. Suni Kürklü Astar:Kış mevsimleri için sımsıcak ve keyifli bir yalıtımlı astar.Köşebentlİ Dil:Ayakkabı dili iki taraftan da sayaya bağlı olduğu için, hem ortada stabil durur hem de ayakkabının içine toz toprak girmesini engeller. Düz bağcıklar: tutarlı ve rahat bir oturuş için basamağın üzerindeki baskı noktalarını azaltır KullanIlan Teknolojİler CONTAGRIP Farklı yoğunluktaki kauçukları birleştiren bu tabanlar, çeşitli arazilerde uzun süreli hız sağlayan tutuş ve dayanıklılık gücünü birleştirip sunar. ENERGY CELL Ön ayak desteği sağlayarak ağırlığı dış tabana dağıtır. ORTHOLITE OrthoLite iç taban, özel Ortholite® köpüğü ve EVA topuk kalıbıyla birleşmiştir. Ortholite köpüğü, ayağın altında daha serin, daha kuru, daha sağlıklı, daha iyi bir yastıklı ortam yaratır. Zamanla parçalanmayacak veya etkinliğini yitirmeyecektir. Çevreyi korumak için geri dönüştürülmüş kauçuk içeriğe sahiptir. EVA topuk kalıpları, daha iyi topuk desteği ve ilave yastıklama sağlar. Salomon Thinsulate 200 gr İnce, sıcak, hafif ve dayanıklı, 200 gramlık Thinsulate ™ Ayakkabı için Yalıtım serisi, serin koşullar veya kullanıcının çok fazla vücut ısısı ürettiği yüksek aktivite seviyeleri için önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver