SANDMARC Geniş Açı Lens - Iphone 8 / 7

2.420 TL

Ürün Bilgileri

SANDMARC Geniş Açı Lens - Iphone 8 / 7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miniöde Satıcı Ünvanı: EMPEROR TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334114169500001 Vergi Kimlik Numarası: 3341141695
    Bu ürün Miniöde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İster dış çekimlerde ister bina içinde mimari detaylar olsun, SANDMARC Geniş Açı Lens keskin fotoğraflar ve videolar çekmenize yardımcı olur. Çok kaplamalı 16 mm lens ve çok yönlü montaj sistemi SANDMARC Geniş Açı Lens, hem ön hem de arka iPhone kamerada ultra geniş netlikte fotoğraflar ve videolar çekmenize yardımcı olur. Birinci sınıf çok kaplamalı optiklerden üretilen bu geniş açı lens, keskin ve çarpıcı görüntüler sunar. Kılıflı olarak veya klipsi ile kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Lensler ve Filtreler
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

SANDMARC SM-254 iPhone 8 / 7 Geniş Açı Lens

Sandmarc İphone 8 / 7 geniş açılı lens, iç ve dış mekânlarda profesyonel fotoğraflar çekmek için ideal donanımdadır. Fotoğraf ve video kayıt özelliğine sahip olan ürün, akıllı telefonların profesyonel makinelere dönüşmesini sağlar. Görüş alanını genişleten portatif lens tasarımı, istenen her an kusursuz çekimler yapmanızı sağlar. Hafif ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan çok kaplamalı lens tasarımı, netliği maksimum seviyeye çıkarır. Karanlık ve aydınlık ortamlarda maksimum çekim gücü yakalamak için geliştirilen Sandmarc İphone 8 / 7 uyumlu geniş açılı lens modeli, odaklama ayarını telefonun kapasitesine göre yapar. Sandmarc İphone 8 / 7 geniş açılı lensin fiyatı, tercih edilen ürünün detaylarına ve özelliklerine göre çeşitlilik gösterir.

  • Marka: Sandmarc
  • Renk: Siyah
  • Kullanım Alanı: İphone 8/7

Sandmarc İphone 8/7 Geniş Açı Lensin Özellikleri Nelerdir?

Sandmarc İphone 8/7 Geniş Açı Lensin Özellikleri Nelerdir?

Sandmarc İphone 8 / 7 geniş açılı lens, iki kat daha net fotoğraflar çekilmesini sağlar. Odaklama ayrıcalığı sunan lens tasarımında 0,56x büyütme seçeneğine yer verilir. Çevredeki tüm detayları tek karede toplayan donanımlı lens modeli, 110 derecelik görüş açısına sahiptir. Toplam ağırlığı 71 gram olan portatif lensin yüksekliği 24,2 mm’dir. Dış bölümde yer alan dişler 40,6 mm olarak tasarlanırken iç tasarımda 17 mm’lik ürünler tercih edilir. Maksimum 40,5 mm boyutundaki yükseltici halkalar, geniş açılı lens tasarımına birebir uyumludur. Sandmarc geniş açılı lensin İPhone 8 / 7 modellerine özel kılıfla birlikte gönderilmesi ürünü telefona doğrudan entegre etme ayrıcalığı sunar. Modern ve şık duruşuyla dikkat çeken akıllı kamera sistemini diğer markalara ait telefonlarda kullanmak için klipslerden faydalanmak mümkündür.

Sandmarc İphone 7 Geniş Açı Lens Ne İşe Yarar?

Sandmarc İphone 7 Geniş Açı Lens Ne İşe Yarar?

Sandmarc İphone 8 / 7 uyumlu geniş açılı lens tasarımı, cihazların kamerasına entegre olur. Fotoğraf ve videoları daha büyük açılarda çekme ayrıcalığı sunan portatif lens, ön ve arka kapaklara sahiptir. İphone SE serisiyle de uyumlu olan ürün, cihazların modeline göre farklı case kalitesi sunar. Paket içerisinde yer alan İphone 7 ve 8 model telefonlara uyumlu kılıfın üzerinde kamera lensinin oturması için takma aparatı bulunur. Akıllı telefonların kamera kapasitesini artırmak için geliştirilen donanımlı ürün, açık alanlarda etkileyici çekimler yapma imkânı sunar. İstenen her ortamda kullanıma uygun olan profesyonel lens tasarımı, maksimum netlik ve odaklama ayrıcalığına sahiptir. Ön ve arka kamerada kullanıma uygun olan Sandmarc lens, mimari detayları ve doğal güzellikleri objektife aktarma konusunda profesyonel destek sunar.

Sandmarc İphone 8 Geniş Açı Lens Kullanışlı mıdır?

Sandmarc İphone 8 Geniş Açı Lens Kullanışlı mıdır?

Çok kaplamalı şekilde tasarlanan 16 mm kalınlığındaki lens modeli, farklı montaj seçenekleriyle kullanım kolaylığı sunar. Ultra netlik sağlayan cam optik donanımı, geniş açılı lenslerin tüm detayları yakalamasına yardım eder. Sandmarc İphone 8 / 7 uyumlu portatif cihazın kullanımı için kameranın hizasında sabitleme yapılması yeterlidir. İphone kamerasında maksimum oranda netlik yakalayan ürün, diğer markalara ait akıllı telefon ve tabletlerde de profesyonel kullanım imkânı sunar. Donanımlı ve ergonomik tasarımıyla tüm telefonlarda etkin şekilde kullanılabilen geniş açı kamerası, portatif lens çantasıyla birlikte gönderilir. Montajı oldukça basit olan lens tasarımı, kullanılmadığında özel kılıfında muhafaza edilir. Görüş alanının iki kat artmasını sağlayan donanımlı mercekleri, etkileyici video ve fotoğraflar çekmek için yeterlidir. Sandmarc İphone 8 / 7 geniş açılı lenslerin yorumlarında kullanıcıların tüm değerlendirmeleri şeffaf şekilde sıralanır. Ürün özelliklerini inceledikten sonra, Trendyol ayrıcalığıyla sunulan kolay ödeme seçeneklerinden faydalanabilir ve hemen sipariş oluşturabilirsiniz.