Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Çat.kaş.tk.( 2080 )

1.500 TL

Ürün Bilgileri

Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Çat.kaş.tk.( 2080 )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZERDAHOME Satıcı Ünvanı: AVCI TARIM ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET PAZARLAMA TAAHHÜT VE DAHİLİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0104008869200019 Vergi Kimlik Numarası: 1040088692
    Bu ürün ZERDAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Çat.Kaş.Tk.( 2080 )12 Adet Yemek Kaşığı 12 Adet Yemek Çatalı 12 Adet Yemek Bıçağı 12 Adet Tatlı Kaşığı 12 Adet Tatlı Çatalı 12 Adet Tatlı Bıçağı 12 Adet Çay Kaşığı 1 Adet Kepçe 1 Adet Kevgir 1 Adet Servis Kaşığı 1 Adet Servis Spatula 1 Adet Servis Çatalı
Geri Bildirim Ver

Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Çatal kaşık takımı mutfakta hazırlanan yemeklerin yenmesini sağlayan set halinde parçalardan oluşur. 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı modeli az ve orta nüfuslu ailelerin tercihleri arasında yerini alır. 12 kişi için tasarlanan modelin içerisinde yemek kaşığı, çatalı, bıçağı, tatlı bıçağı, çatalı, çay kaşığı, kevgir, servis kaşığı ve servis spatulası ile çatalı olmak üzere 10 farklı ürün bulundurur. Schafer 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çat.kaş.tk. (2080) SHF85148 paslanmaz çelik malzemesi ile dikkat çeker. Ürün malzemesi %18 krom %10 nikel oranına sahiptir. Bu sayede oksitlenmenin ve paslanmanın önüne geçilir. Schafer 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çatal kaşık takımı ürünü satın alarak lezzetli yemekleriniz için hazırlayacağınız sofralarda kolayca kullanım sağlayabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Dayanıklı yapı
  • Modern tasarım

Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Takım Özellikleri

Schafer 90 Parça 12 işilik Düsseldrf Takım Özellikleri

Schafer 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çat.kaş.tk. (2080) ürünü çelikten üretilir. Çatal ve bıçakların keskin olması yemekleri daha iyi bir şekilde kesme ve kullanabilme avantajı sağlar. Ürünün pürüzsüz yapısı ile rahat bir kullanım elde edebilirsiniz. Elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilir olan ürün, kolay temizlenme avantajı sağlar. Gümüş rengi ve sade görünümü ile ürün sofranızdaki diğer parçalar ile de uyum sağlar. Mutfağınızda önemli yardımcı ekipmanlar arasında yer alan Schafer 90 parça çatal kaşık bıçak takımı ürünü kalitesi ve dayanıklı malzemesi ile hayatınızı kolaylaştırır. Ürünün 90 parça takım halinde olması dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Hem günlük kullanımda hem de özel günlerde sofralarınıza şıklık ve farklılık kazandırmak için Schafer markasına ait bu ürünü istediğiniz zaman tercih edebilirsiniz.

Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Takım Avantajları

Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Takım Avantajları

90 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı ürünü birçok avantajlı özelliklere sahiptir. Set elde ya da makinede yıkanabilme özelliği ile temizlik konusunda sizlere kolaylık sunar. 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çatal kaşık takımı sofralarınıza şıklık katmak için tasarlanan modern ve sade görünümüyle keyifli bir kullanım imkanı sunar. Hafif ve sade bir tasarıma sahip olan çatal bıçak seti mutfağınızda yer kaplamadan kullanım imkânı sunar. Schafer 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çatal kaşık takımı (2080) modelinin gümüş rengi ve sade tasarımı avantaj sağlayan özellikleri arasında yerini alır. Set halinde olan şıklığıyla diğer mutfak gereçlerinizle de uyum sağlar. Elde yıkamaya uygun olarak tasarlanan çatal bıçak takımı, bulaşık makinesinde de yıkanarak temizlenme sağlar. Dilerseniz ürünü satın alarak sofranızda istediğiniz modern görünümü kazandırabilirsiniz.

Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Takım Kullananlar

Schafer 90 Parça 12 Kişilik Düsseldrf Takım Kullananlar

Schafer 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çatal kaşık takımı (2080) fiyatları, ürünün tüm özellikleri, avantajları, dayanıklılığı ve kalitesi göz önünde bulundurarak belirlenir. Schafer 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çatal kaşık takımı (2080) kullananlar ürünün paslanmayan, dayanıklı çelik malzemeden üretilmesinin avantaj sağladığını belirtir. Schafer 90 parça 12 kişilik Düsseldrf çatal kaşık takımı (2080) yorumları ve önerileri inceleyebilirsiniz. Yapılan yorumlardan ve görsel paylaşımlarından yola çıkarak ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Birçok kişi tarafından yapılan bu yorumlar, ürünü alırken karar verme aşamasında sizlere yardımcı olur. Ürünün özelliklerini, müşteri değerlendirmelerini ve yorumları detaylı olarak inceleyerek ürün hakkında karar verme aşamanızı hızlandırabilirsiniz. Sofralarınızın vazgeçilmez ürünleri arasında yerini alacak olan çatal bıçak takımını istediğiniz zaman güvenle Trendyol'dan satın alarak sahip olabilirsiniz.