Selçuklu Sanat 1. Sınıf Profesyonel Tuval Bezi Beyaz/320 Gr/100x180 Cm

690 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.950 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Selçuklu Sanat 1. Sınıf Profesyonel Tuval Bezi Beyaz/320 Gr/100x180 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HDART Satıcı Ünvanı: HDART ORMAN ÜRÜNLERİ VE REKLAMCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461109271600001 Vergi Kimlik Numarası: 4611092716
    Bu ürün HDART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TUVAL BEZİ Özenle Paketlenmiş Ambalaj içerisinde satışa sunulmaktadır, 1-2 İş günü içinde kargoya teslim edilirler Beyaz/320 Gr/180 cm Özellikler : ·320 gr kalınlıkta, tuval bezi %100 pamuktur. ·Boyu 180 cm dir ·Renk: Ön yüz Beyaz , arka yüz yeşilimsi kahverengi ·Medyumsuz kullanıma hazırdır. ·Orta dokulu yüzey ·Yağlı boya, akrilik boya, guaj boya ve karışık tekniklerde çalışmalara uygundur. ·Dengelenmiş emici özelliği ve dişli yapısı yağlı boyanın dağılmasını ·Kesinlikle PVC içermez. Tuval bezi pamuktur. ·Yağlı boya ve akrilik boyalar için kullanıma müsait profesyonel sanatsal ressam tuval bezidir.
Geri Bildirim Ver