Sephora Crayon sourcils rétractable - Geri çekilebilir kaş kalemi 6 Colours

949 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sephora Crayon sourcils rétractable - Geri çekilebilir kaş kalemi 6 Colours

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUXURY MARKT Satıcı Ünvanı: GÜRKAN CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050559198
    Bu ürün LUXURY MARKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEDEN SEVİLİR? Ekstra ince uçlu , uzun ömürlü ve su geçirmez formüle sahip bu kalem, kaşları tasarlar ve yapılandırır. Kaşlarınızı kolayca tasarlamak için 4 ultra doğal tonda bulunan geri çekilebilir ve su geçirmez bir kaş kalemi. Hangi makyaj tipi için? Crayon Sourcils Rétractable Waterproof sayesinde tasarlanmış belirgin kaşlar için. +’lar : - Tasarlanmış kaşlar için kolay uygulama ve doğal bitiş. - Kaşları yapılandırmak için mini tarak. - Kusursuz tutuş için uzun ömürlü su geçirmez formül. Nasıl kullanılır ? Daha da belirgin bir sonuç için, kaşların etrafına istenen şekli küçük adımlarla çizerek başlayın, ardından istenen yoğunluk elde edilene kadar kalemle renklendirin. Bu katlanabilir kaş kalemi nasıl uygulanır? - Tam bir doğal görünüm elde etmek, kaşlarınızı daha da belirginleştirmek ve seyrek alanları doldurmak için kalemin ultra hassas ucunu kullanın. Tüyo: İnce ucu sayesinde, daha doğal bir sonuç için kaş kıllarınıza benzeyecek küçük çizgiler çizebilirsiniz. İstenilen etkiyi elde edene kadar küçük dokunuşlarla devam edin. - Formülü dağıtmak ve kaşlarınızı düzeltmek için fırçayı kullanın. Tüyo: Daha belirgin bir bitiş için kaşlarınızın çevresine küçük vuruşlarla istediğiniz şekli çizerek başlayın ve ardından istediğiniz etkiyi elde edene kadar bir kaş kalemiyle doldurun. Kaşlarınızdaki makyaj nasıl temizlenir? Kirpiklere uygulanan makyaj gibi, kaş makyajı da biraz farklı bir makyaj temizleme uygulaması gerektirir. Göz çevresi gerçekten narin ve hassastır: Kaş kalemi kalıntılarını ovalamak söz konusu bile değildir. En iyi uygulama: En inatçı makyajlarda bile etkili olan, SEPHORA COLLECTION peygamber çiçeği suyu içeren süper suya dayanıklı göz makyajı temizleyici gibi nazik bir makyaj temizleyici seçin.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Renk Kahverengi
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver