serap çiçekçilik 20 Metre 2,5 Cm. Siyah Saten Kurdele Siyah Saten Bohça Kurdelesi

Ürün Bilgileri

serap çiçekçilik 20 Metre 2,5 Cm. Siyah Saten Kurdele Siyah Saten Bohça Kurdelesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SERAP ÇİÇEKÇİLİK ve TASARIM Satıcı Ünvanı: HASAN ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000599631
    Bu ürün SERAP ÇİÇEKÇİLİK ve TASARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah saten kurdele 2,5 cm genişliğinde 35 metre uzunluğundadır. Siyah saten kurdele satın alacağınız ilandır. Serap Çiçekçilik ve Tasarım 2,5 cm 35 metre saten kurdele çeşidini satmaktadır. Ürünün uzunluğu 35 metre ve bir çok yerde kullanımı mevcuttur. Nikah şekeri, bebek şekerleri, paketleme ve süsleme ürünlerinde saten kurdeleler tercih ediliyor. Kurdele modellerinin tümünü satıyoruz ve siyah 2,5 cm saten kurdele satın alabilirsiniz. Ürün hakkında soru sorabilirsiniz ve en saten kurdele çeşitlerini satıyoruz. Uzunluğu 35 metre olan kurdelemiz ve daha bir çok çeşit kurdele modelleri için trendyol mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Mağazamıza trendyol sayfasında arama bölümüne serap çiçekçilik ve tasarım yazarak kolayca ulaşabilirsiniz. Siyah saten kurdelemizi güzel günler de kullanmanızı dileriz. Yaşanılabilen her türlü aksaklıkta kargo süreci vs. gibi lütfen bize ulaşın gerekli aksiyonları alıyor olacağız. Bize ulaşmak için siparişlerim sayfasından satıcıya sor bölümünden yazabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Metraj 0-49m
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver