Sermat Eva 45 Cm X 10 Metre Gri Raf Örtüsü Dolap Ve Çekmece Içi Kaymaz Kaydırmaz Örtü

299 TL

Ürün Bilgileri

Sermat Eva 45 Cm X 10 Metre Gri Raf Örtüsü Dolap Ve Çekmece Içi Kaymaz Kaydırmaz Örtü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburaga Satıcı Ünvanı: İŞLEK PAZARLAMA YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0482124613200001 Vergi Kimlik Numarası: 4821246132
    Bu ürün Nalburaga tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sermat Gri Eva Raflık Kaymaz Dolap İçi Çekmece Raf Örtüsü 45 Cm X 10 metre Gri kaymaz kaydırmaz
  • Her türlü dolap ,çekmece . raf örtüsü, ayakkabılık rafları ,amerikan servis olarak kullanıma uygundur.
  • Eva Kaymaz Raflık Sermat Home Collection tesislerinde yerli üretilmektedir.
  • Makas yardımı ile kolayca kesim yapabilirsiniz.
  • Gıda temasına uygundur.
  • Yıkanabilir, silinebilir, leke tutmaz. Raf kaydırmaz örtüler, rafların veya yüzeylerin üzerine yerleştirildiğinde kaymalarını önleyen, kayganlığı azaltan örtülerdir. Kaymayı önler: Raf kaydırmaz örtüler, rafların üzerine yerleştirildiğinde, üzerine konulan nesnelerin kaymasını engeller. Özellikle düz olmayan veya kaygan yüzeylere sahip raflarda kullanıldığında, nesnelerin sabit ve dengeli bir şekilde durmasını sağlar. Nesneleri korur: Raf kaydırmaz örtüler, nesnelerin raflarda veya yüzeylerde daha stabil bir şekilde durmasını sağlar. Bu, nesnelerin devrilmesini veya düşmesini önleyerek hasar riskini azaltır. Özellikle kırılgan veya değerli eşyaların bulunduğu raflarda kullanıldığında, örtüler nesnelerin korunmasına yardımcı olur. Düzen ve estetik sağlar: Raf kaydırmaz örtüler, rafları daha düzenli ve estetik bir şekilde görünmesini sağlar. Özellikle düzenlenmesi zor olan eşyaların bulunduğu raflarda kullanıldığında, örtüler nesnelerin düzgün ve düzenli bir şekilde yerleştirilmesine yardımcı olur. Kolay temizlenebilir: Raf kaydırmaz örtüler genellikle kolayca temizlenebilir malzemelerden yapılmıştır. Bu, örtülerin üzerine dökülen sıvıları veya kirleri kolayca temizleyebilmenizi sağlar. Temiz bir ortam sağlamak ve hijyenik koşulları korumak için kullanışlıdır. Raf kaydırmaz örtüler, evlerde, ofislerde, mutfaklarda, garajlarda, depolama alanlarında ve diğer birçok mekanda kullanılabilecek pratik ve çok yönlü ürünlerdir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver