Sgel Bisiklet Ayaklık Aluminyum Ayarlı 20" - 29'' Bisiklet Ayaklığı

148 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sgel Bisiklet Ayaklık Aluminyum Ayarlı 20" - 29'' Bisiklet Ayaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zaman Motosiklet Satıcı Ünvanı: ZAMAN MOTOSİKLET BİSİKLET SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996135623800001 Vergi Kimlik Numarası: 9961356238
    Bu ürün Zaman Motosiklet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20" - 24" - 26" - 28" - 27.5" - 29" JANT BİSİKLETLERE UYUMLUDUR. ALUMİNYUM HAFİF YAPIYA SAHİPTİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Sgel AKS0009 Aluminyum Ayarlı 20" - 29'' Bisiklet Ayaklığı

Sgel alüminyum ayarlı 20″ – 29” bisiklet ayaklığı, bir orta sehpadır. Bisikleti tam ortasında bulunan denge merkezinden park etmek amacıyla kullanılır. Bu sayede bisikletinizi hareket hâlinde değilken güvenli ve dengeli şekilde park etmeniz mümkün olur. Bu ürün hem bisikletinizin hem de lastiklerinizin ömrünün uzamasına yardımcı olur. Sgel bisiklet ayaklığı, kelepçeli bir model değildir. Montaj aparatıyla birlikte gönderilir. Ayaklığı janta sabitlemek son derece kolaydır. Ürünün üst tarafı siyah, alt kısmı parlak gümüş rengindedir. Gri tonları jantla uyumlanırken siyah renk, ürünün hemen her bisiklette kullanılmasına yardımcı olur. Dayanıklı bir ürün olan Sgel orta bisiklet ayaklığını uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • Alüminyum malzemeden imal edilir.
  • 20” - 29” jant bisikletlerle kullanıma uygundur.
  • Ayarlanabilir özelliktedir.

Sgel Alüminyum Ayarlı Bisiklet Ayaklığının Özellikleri Nelerdir?

Sgel Alüminyum Ayarlı Bisiklet Ayaklığının Özellikleri Nelerdir?

Sgel alüminyum ayarlı 20″ – 29” bisiklet ayaklığının imalatında kaliteli malzeme kullanılır. Ürünün ana materyali alüminyumdur. Hafifliğiyle bilinen alüminyum güçlü tutuşuyla dikkat çeker. Bu sayede ayaklık, sürüş sırasında bisikleti aşağı çekmez ve sorunsuz park sağlar. Bu ayaklık yardımıyla park ettiğiniz bisikletiniz, her yüzeyde devrilmeden durmayı başarır. Aynı zamanda son derece esnek bir malzeme olan alüminyum, kolay kırılmaz. Böylece ürün, sürekli ayağınızın altında olmasına rağmen deforme olmaz. Korozyona karşı dayanıklı olması da alüminyumun ömrünü uzatır. Paslanmayan bisiklet ayaklığınız hem sağlam hem de temiz kalmayı başarır. Sgel bisiklet ayaklığı, ayarlanabilir bir üründür. Ayaklığı dilediğiniz şekilde uzatıp kısaltmanız mümkündür. Sabitleme parçasıyla birlikte gönderilen ürünün montajı son derece kolaydır. Aynı zamanda ürün, siyah ve gümüş renginin mükemmel birlikteliği sayesinde her bisiklete uyum sağlar.

Sgel Alüminyum Ayarlı 20" - 29'' Bisiklet Ayaklığı Ne İşe Yarar?

Sgel alüminyum 20″ – 29” bisiklet ayaklığı, park amaçlı kullanılan bir üründür. Sehpa olarak da adlandırılır. Bisikletlerde iki tip ayaklık kullanılır. Biri bisikletin ortasına, diğeri ise arkasına takılır. Bu ürün, bir orta sehpadır. Bisikleti kullanım dışı olduğu zamanlarda sabitleme işlevi görür. Özellikle şehir içinde bisiklet kullanan sürücüler için önemli bir parçadır. Çünkü şehir içinde her zaman bisikleti yatıracak veya dayayacak bir zemin bulmak mümkün değildir. Üstelik bu park şekilleri, zamanla bisikletin lastiklerinde veya farklı parçalarında aşınmalara yol açabilir. Eğer bisikletinizde ayaklık yoksa doğrudan bu parçayı satın alıp monte edebilirsiniz. Hâlihazırda kullandığınız ayaklığın gevşeme, çatlama, kırılma gibi bir hasar alması durumunda da bu ürünü tercih etmeniz mümkündür. Böylece daha güvenli bir sürüş ve park deneyimine sahip olursunuz.

Sgel Alüminyum Bisiklet Ayaklığı Hangi Jant Bisikletlerle Uyumludur?

Sgel alüminyum ayarlı 20″ – 29” bisiklet ayaklığı, uzatılıp kısaltılabilir olduğu için birçok farklı modele uyum sağlar. 20, 24, 26, 27,5, 28 ve 29 jant bisikletlerle kullanıma uygundur. Ürün, en kısa hâliyle kullanılsa dahi 20 inçten küçük jantlı bisikletleri dengede tutamaz. 29 janttan büyük tekere sahip bisikletlerde ise tamamen uzatıldığında bile kısa kalır. Aynı zamanda Sgel orta ayaklık, jant ölçüsü uygun olsa da katlanır bisikletlerle kullanılamaz. 20 ila 29 jant arası tüm standart bisikletler için bu ayaklığı satın almanız mümkündür. Sgel alüminyum ayarlı 20″ – 29” bisiklet ayaklığı, fiyatı sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Sgel alüminyum ayarlı 20″ – 29” bisiklet ayaklığı yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Siz de uzun ömürlü bir bisiklet ayaklığına ihtiyaç duyuyorsanız bu ürünü Trendyol’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.