Shiffa Home Nar Çekirdeği Yağı 30 ml Aksu Vital

27,50 TL

Ürün Bilgileri

Shiffa Home Nar Çekirdeği Yağı 30 ml Aksu Vital

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAREN DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SELİM DURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3150091346
    Bu ürün YAREN DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nar çekirdeği yağı Bitkisel adı punica granatum olan nar çekirdeği yağı yapısı bakımından benzersiz içeriklere sahiptir. Alışılmışın dışında bir oranla (%68) linolenik asit oranına sahiptir. Nar çekirdeği yağı bitkiler aleminde çok sık rastlanmayan çoklu doymamış, konjuge yağ asitleri içermektedir. Aynı zamanda kimyasal olarak farklı bir bileşime omega 5 yağ asitlerine sahiptir. Yüksek oranda içerdiği e vitamininin yanı sıra b, c ve k vitaminlerini de bünyesinde barındırmaktadır. Nar çekirdeği yağı güçlü bir antioksidandır. Dahili kullanımda kansere özellikle cilt kanserine karşı koruma sağladığı, yaşlanma belirtilerini de azalttığı bilinmektedir. Cilde dost değerli bakım yağı Nar çekirdeği yağı, birçok cilt probleminde ilk yardım sağlar. Çuha yağı ile bu yönde benzerlik gösterir. Cilt bakım yağı olarak mükemmeldir. Cildin bariyer fonksiyonlarını güçlendirmektedir. Cildin yenilenmesini ve yara iz gibi sorunların giderilmesini sağlamaktadır. Güçlü bir anti-Agindir. Cildin erken yaşlanmasının önüne geçer. Nar çekirdeği yağı her yağa eklenerek kullanılabilir. Jojoba, shea veya hindistan cevizi yağı ile uyumludur. Birkaç damladan bir tatlı kaşığına kadar yüz boyun ve dekolte bölgesinde uygulanabilir. Mükemmel bir cilt yenileyicidir. Cildi aydınlatır, düzenli kullanımda cilt üzerindeki etkileri gözle görülebilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver