Shiseido YENİ Vital Perfection Night Concentrate

9.150 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Shiseido YENİ Vital Perfection Night Concentrate

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Sarkma Karşıtı Gece Konsantresi SHISEIDO VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE NIGHT CONCENTRATE Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate, sıkılaşmış, toparlanmış ve yeniden kontürü belirginleşmiş bir görünüm için uyurken yer çekimi etkilerine meydan okuyan gece konsantresidir. Cilt sarkmasıyla yoğun bir şekilde mücadele eder. Sarkmaya karşı savaşmak için cildin kendi doğal yerçekimi sistemin güçlendirir. LiftDynamic 4D Teknolojisi sayesinde cildi geceleri yeniden yapılandırır. Hasarın onarılmasını ve önlenmesini desteklemek için gece rejenerasyonunu artırır. Uyku sırasında nemi ve tüm aktif bileşenleri cilde hapseder. Yanaklardaki ve çene çizgisindeki sarkmayı 2 haftada düzeltir. - Sıkılaşmış, toparlanmış ve yeniden kontürü belirginleşmiş bir görünüm için uyurken yer çekimi etkilerine meydan okuyan gece konsantresidir. - Sarkmaya karşı savaşmak için cildin kendi doğal yerçekimi sistemin güçlendirir. - Aktif bileşenlerin nüfuz etmesini kolaylaştırarak gece boyunca cilt sarkmalarına karşı yoğun bir etki sağlar. - Gece cildin kendini yenileme gücünü artırır, hasarı onarır ve önler. - İçeriğindeki Meyan Kökü Özü, cildin doğal anti-yerçekimi sistemini desteklemeye yardımcı olur, kalkık ve sıkı bir görünüm sağlar. - Ectoine, Burnet özü ve Civanperçemi özü içeren NightG3N3 kompleksi, gece boyunca hasarların onarılmasına ve önlenmesine yardımcı olur. - LiftDynamic 4D Teknolojisi sayesinde cildi geceleri yeniden yapılandırır. - 2 haftadan itibaren cilt %95 oranında daha sıkı ve %92 oranında daha toparlanmış görünür. - 1 ay sonra cilt daha genç bir görünüme kavuşur. KULLANIM TAVSİYELERİ - Akşam rutininizin en son adımı olarak yüzünüze ve boynunuza bir pompa uygulayın. - Yüzün ortasından dışa doğru ve boyuna dairesel hareketlerle yayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 50 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver