Signal Beyazlatıcı Sistem Diş Macunu 50 Ml

48,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Signal Beyazlatıcı Sistem Diş Macunu 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emarketim Satıcı Ünvanı: ÖZ ISPARTALILAR GIDA PAZARLAMA OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662067978700019 Vergi Kimlik Numarası: 6620679787
    Bu ürün Emarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Signal Beyazlatıcı Sistem Diş Macunu 50 ML Signal Beyazlatıcı Sistem diş macunu, günlük kullanım için elverişli olan güçlü içeriği ile bembeyaz dişlere kavuşmanızda önemli rol oynar. Her gün daha parlak bir gülümsemeye sahip olmanızı sağlayan formülü sayesinde ürün, bakımlı ve tertemiz dişler için imkan sunar. Diş macununun düzenli kullanılması halinde sadece iki hafta içinde daha beyaz dişlerin mümkün olduğu, klinik olarak test edilmiş ve kanıtlanmıştır.Dünya Diş Hekimleri Birliği (FDI) tarafından onaylanan Signal Beyazlatıcı Sistem diş macununu, güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Klinik olarak kanıtlanan ve perlit içeren formülü ile ürün, evde en iyi şekilde diş temizliğinizi yapmanıza olanak tanır. Yumuşak diş minesine zarar vermeden parlaklık sağlayan White Activator sistemi sayesinde, diş ve diş etleriniz için etkili bir günlük bakım yapabilirsiniz. Bu şekilde, dişlerinize karşı nazik davranırken lekelere karşı etkili olan beyazlatma teknolojisinden faydalanabilirsiniz. Güçlü ve etkili formüle sahip Signal Beyazlatıcı Sistem diş macunu, dişleriniz ve ağız sağlığınız için maksimum bakım sunmasının yanı sıra bembeyaz dişler için katkı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver