Silter Gazella Spr/mn-2030 Süper Mini Buhar Kazanlı Ütü

6.499 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Silter Gazella Spr/mn-2030 Süper Mini Buhar Kazanlı Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sevmak Satıcı Ünvanı: SEVMAK DİKİŞ MAKİNA VE YEDEK PARÇALARI İTHALAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611028546900013 Vergi Kimlik Numarası: 6110285469
    Bu ürün sevmak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gazella SPR/MN-2030 Süper Mini Buhar Kazanlı Ütü Emniyet ve kontrol sistemleri ile donatılan ?Gazella ?SPR/MN 2030 800 W süper mini buhar kazanlı ütü - beyaz / yeşil güvenli kullanım şartları arayan ev kullanıcılarınca tercih ediliyor. Sürekli ve Güçlü Buhar Basıncı Su takviyesi olmadan, bir buçuk saat kesintisiz ütü yapma kapasitesi sunuyor. Cihazda altı adet farklı emniyet ve kontrol sistemi bulunuyor. Dikey ütüleme fonksiyonu askıdaki giysileri, hassas kumaşları ve perdeleri ütüleme imkanı veriyor. Kireçlenmeye karşı dayanıklı özel paslanmaz kazan ütü performansını ve kullanım kalitesini arttırıyor. Fonksiyonel Teknik Özellikler Taban: Inox Ütü Rezistansı Kazan Rezistansı: 800/1250W Sürekli Buhar / Şok Buhar(gr/dk): Evet / 120 g/dk Su Doldurma Kapasitesi: 1.2 L Buhar Hazır İkaz Lambası: Var Su Yok İkaz Lambası: Var Elektrik Sarfiyatı: 1,1kW Buhar Basıncı: 3 Bar Güvenli ve Tasarruflu Enerji Kullanımı Ütüleme zamanını üçte bire indiren işlevselliği, emniyet kapağı, kazan termostatı ve sigortası, emniyetli basınç şalteri, ütü termostatı ve ütü sigortasıyla altı farklı kontrol ve güvenlik sistemi, ütü kullanım koşullarını güvenlik altına alıyor. %80 enerji tasarrufu sunan ?Gazella ?SPR/MN 2030 800 W süper mini buhar kazanlı ütü modeli, ev işlerinde yardımcı olmak için sizleri bekliyor. 1250W kazan rezistansı, 800W ütü rezistansı. 1.1 kw elektrik sarfiyatı. 3 bar buhar basıncı. Su takviyesiz 1,5 saat ütüleme. Şık dizaynlı beyaz, plastik gövde. Ütüleme zamanını üçte bire indiren eşsiz özellik. 6 farklı emniyet ve kontol sistemi Emniyet ventili, Kazan termostatı, Kazan sigortası, Emniyet Basınç şalteri(Prosestat), Ütü Termostatı, Ütü sigortası. %80 elektrik tasarrufu. Kireçlenmeye karşı özel paslanmaz kazan. Sürekli ve güçlü buhar basıncı. Dikey ütüleme ile perdelerinizi, askıdaki giysilerinizi ve hassas kumaşları mükemmel bir sonuçta ütülenir. Paslanmaz Inox taban ile süper kayganlık ve ergonomik sap dizayn ile son derece hafif ütü. Su yok ikaz lambası. Buhar hazır ikaz lambası. 120 gr/dk buhar debisi.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Tip Buharlı
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Su Kapasitesi 2-3 L
  • Renk Beyaz
  • Basınç 3-5 Bar
Geri Bildirim Ver