Genel Markalar Bumper Drone Hd (720P KAMERALI)

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bumper Drone Hd (720P KAMERALI)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Silverlit Bumper Drone HD (720P Kameralı) Drone ile 1280*720 piksel çözünürlüğünde fotoğraf
  • 720p çözünürlüğünde video çekebilirsiniz. Ultra yumuşak çarpma ve sıçrama koruma halkaları sayesinde rahat kullanım sağlar. Suya dayanaklı IPX4 Nominal gövde toprağı. Arazi ve sudan kalkış özelliği. Drone ölçüleri yaklaşık: 32 x 32 cm
Geri Bildirim Ver

Bumper Drone ile Keyifli Deneyimler

Drone son yılların en gözde teknolojilerinden biridir. Drone birçok amaca hizmet eder. Kullanım alanlarına ve özelliklerine göre birçok modeli bulunur. Silverit Bumper Drone ile keyifli vakit geçirebilir ve kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Drone ile yüksek alanlara çıkarak muazzam fotoğraf ve videolar çekmek mümkün.

  • Kaliteli Fotoğraf Çekimleri
  • Su Altında Aktif Kullanım
  • 1280* 720 Piksel Çözünürlük

Silverit Bumper Drone

Silverit Bumper Drone

Suda, karada ve havada rahatlıkla gezebilir. Suya dayanıklı olan Bumper Drone su altına girerek keyifli bir fotoğraf çekimi yapmanıza olanak tanır. Drone insansız hava aracı olarak bilinir. Eğlenceli bir oyuncak gibi görünüme sahip olsa da yüksek bir yapılanmaya ve işlevselliğe sahiptir. Günümüzde her türlü ihtiyaç ve aktiviteyi gerçekleştirir.

Bumper Drone Özellikleri

Bumper Drone Özellikleri

Bumper Drone kullananlar için büyük konfor ve avantaj sunuyor. Silverit Bumper Drone HD özelliği bulunur. Dilediğiniz her alanda her noktaya ulaşım sağlayabilir. Özel anlarınızı veya gezilerinizi taçlandırabilirsiniz. Silverit Bumper Drone HD kamera özelliği ile net ve kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Silverit Bumper Drone HD (720P kameralı) darbe ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır. Bumper Drone Silverit engellere aldırmadan rahat ve konforlu bir kullanım sunar. Ayrıca ultra yumuşak malzemesi ile yere veya başka bir zemine temas ettiğinde zıplama özelliğine sahiptir. Zıplayarak hem darbeyi yumuşatır hem de cihaza bir zarar gelmesini önler. Bumper Drone özellikleri 1280* 720 piksel çözünürlüğüne sahiptir. Yüksek çözünürlük imkânı sunan cihaz canlı ve net çekimler yapmanızı sağlar.

Bumper Drone Kullanımı

Bumper Drone Kullanımı

Sarı ve siyah renklerden oluşan drone dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Kolaylıkla bulunabilir ve yönetilebilir özelliktedir. Bumper Drone camera uygulaması ile tepe noktalardan harika çekimler gerçekleştirilebilir. Bumper Drone kullanımı her alanda ve her bölgede rahatlıkla uygulanabilir. Günlük hayatta kişisel kullanımı ile eğlenceli vakitler geçirilebilir. Kişisel bir kullanım gerçekleştirmenin yanı sıra çok daha profesyonel ortamlarda da kullanılabilir. Sinema, dizi ve film çekimlerinde büyük yarar sağlar. Bu gibi çekimlerde sıklıkla drone cihazına başvurulmaktadır.