SİNAN KUZUCU YAYINLARI 7. Sınıf Meb Böyle Sorar Matematik Soru Bankası Video Çözümlü

225 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
400 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,99 TL

Ürün Bilgileri

SİNAN KUZUCU YAYINLARI 7. Sınıf Meb Böyle Sorar Matematik Soru Bankası Video Çözümlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİNAN KUZUCU YAYINLARI Satıcı Ünvanı: SİNAN KUZUCU SINAV TEST MERKEZİ DANIŞMANLIK MATBAA ORGANİZASYON YAYINCILIK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770038282500013 Vergi Kimlik Numarası: 7700382825
    Bu ürün SİNAN KUZUCU YAYINLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf MEB Böyle Sorar Matematik Soru Bankası Video Çözümlü Sinan Kuzucu Yayınları Yazar / Editör : Komisyon Sayfa Sayısı : 263 Ebat (cm) : 19x27

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sinan Kuzucu Yayınları 7. Sınıf MEB Böyle Sorar Matematik Soru Bankası Video Çözümlü

Öğrencilerin en zorlandığı derslerin başında şüphesiz Matematik dersi gelir. Matematik öğrenmenin başlıca amaçları; problem çözme becerisi, neden sonuç ilişkisi ve analitik düşünebilmektir. Öğrenciler, bu şekilde kendini geliştirip günlük hayatta daha düzenli olabilirler. Matematiğin ayrıca düşünme yetisine de çok etkisi vardır. Öncelikle öğrencinin bu dersi daha iyi kavrayabilmesi için olumsuz düşünceleri kafasından çıkarması gerekir. Matematiğe zor bir ders olarak bakmak yerine merak uyandırıcı, bulmaca gibi ve keşfedici şekilde bakarak öğrenme adına ilerleme kat edebilir. Sinan Kuzucu Yayınları 7. sınıf MEB böyle sorar Matematik soru bankası video çözümlü, bu açıdan size çok yarar sağlar. Yeni nesil ve kaliteli soru tarzları ile size matematiği sevdirecek bir kaynak olur. Siz de Sinan Kuzucu Yayınları 7. sınıf Matematik seçeneğini güvenle deneyebilirsiniz.

  • Yeni nesil sorular
  • Videolu içerik
  • Kaliteli dış tasarım

Sinan Kuzucu Yayınları Matematik Soru Bankası İçerik

Sinan Kuzucu Yayınları Matematik Soru Bankası İçerik

Matematik öğrencilerin neden sonuç ilişkisi kurmalarına, sentez yapabilmelerine ve analitik bakabilmelerine yarar. Edinilen bilgileri yaşantıya geçirmede etkili olur. Zihin becerileri ve yetenek gelişimine katkı sağlar. MEB böyle sorar Matematik, her kazanıma özel kaliteli dağarcığı ile ve yeni nesil soru çeşitleri ile size destek olur. Güncel soruları; aşamalı öğreten, düşündüren ve pekiştiren çeşitliliği ile kalın cilt kapak şeklinde tasarlanır. Ürün; 7. sınıflara özel 263 sayfa şeklinde hazırlanır. Sistemli ve düzenli çözüm videoları ile de görsel olarak destek sağlar. Çözerken zevk alacağınız yanında öğrenip pratiğe dökeceğiniz bu kaynak kitap ile başarı basamaklarını tırmanabilirsiniz. Sinan Kuzucu Yayınları 7. sınıf MEB böyle sorar Matematik soru bankası video çözümlü yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız ürünün kalitesi ve içeriği hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Faydalı Sinan Kuzucu Yayınları 7. Sınıf Soru Bankası

Faydalı Sinan Kuzucu Yayınları 7. Sınıf Soru Bankası

Matematik dersine yardımcı kaynak olarak önerilebilecek Sinan Kuzucu MEB böyle sorar, öğrencilerin soru çözerken öğrenebileceği şekilde düzenlenir. Matematik dersindeki kavramsal bakış açısı ile öteki alanlarda da başarı oranını arttırabilirsiniz. Bu seçenek kalitesi ve içeriği ile öğrencilerin Matematik dersinde kendini geliştirmelerini hedef alınır. Öğrenciler bu seçenek ile düzenli çalışarak, plan ve program içerisinde hareket ederler. Öğrenciler için son derece kullanışlı olan bu eser, sınavlara hazırlanmada da destek sağlar. Çözümlü sorular ile de öğrenciler nasıl yapılacağını kendileri öğrenebilirler. Siz de Sinan Kuzucu Yayınları 7. sınıf MEB böyle sorar Matematik soru bankası video çözümlü satın alarak hedeflenen başarıya adım adım ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Böylece Sinan Kuzucu Yayınları 7. sınıf MEB böyle sorar Matematik soru bankası video çözümlü kullananlar arasında yer alabilirsiniz.

Sinan Kuzucu Yayınları Matematik Soru Bankası Fiyatı

Sinan Kuzucu Yayınları Matematik Soru Bankası Fiyatı

Matematik ile gelişen bazı yetenekler yaratıcılık, problem çözme yetisi ve akıl yürütme becerisi gibi kavramlardır. Bu sebepten günlük yaşantıda da matematiğe ihtiyaç duyulur. Matematik hayatta düzeni de sağlar. Beğeni kazanan bu seçenek ile soru çözmede pratiklik kazanabilirsiniz. Bu sayede matematiği kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz. Soru çözmede pratiklik kazanmak, sınavlarda zamandan tasarruf etme açısından da çok önemlidir. Bu noktada içerik kalitesi açısından kapsamlı ve öğrenmeyi sevdirecek seviyede kaynaklardan soru çözmek kişiyi geliştirir. Fazla soru çözmenin yanı sıra istikrarlı, planlı ve düzenli çalışmak da önemlidir. Dolayısıyla oturup tek seferde yüzlerce soru çözmektense bu sualleri günlük ve haftalık planlara ayırıp düzenli çalışmak daha verimli olur. Trendyol ile Sinan Kuzucu Yayınları 7. sınıf MEB böyle sorar matematik soru bankası video çözümlü fiyatı ve diğer detayları hakkında bilgi alabilirsiniz.