Siva Derm Sivaderm Kolloidal Gümüş Suyu 1 Lt- Gümüşsuyu-

380 TL

Ürün Bilgileri

Siva Derm Sivaderm Kolloidal Gümüş Suyu 1 Lt- Gümüşsuyu-

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cosmed Satıcı Ünvanı: MSD DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623134145900001 Vergi Kimlik Numarası: 6231341459
    Bu ürün cosmed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİVA DERM GÜMÜŞSUYU Kolloidal gümüş hiçbir katkı maddesi içermez! 2010 senesinden beri sağlık bakanlığından onaylı en yüksek kalitede gümüş suyu üretmekteyiz. Gümüş suyu, cilt hücrelerinin iç ve dış etkilerden kaynaklanan kirletici maddelerinden kurtulmasına ve detoksifikasyon sürecini desteklemesine yardımcı olur. Içerisinde dış farktörlerden fazlasıyla etkilenen cildimizin bakımını sağlar. gümüş çok eski tarihlerden beri hem değerli hem de şifalı bir maden olarak tanınır. Gümüşün antibiyotik etkileri her dönem için kabul edilmiştir. Bu nedenle eski çağlarda, gümüşten yapılan çatal ve bıçaklar kullanmak ya da gümüş kaplarda yemek yeyip gümüş kupalardan bir şeyler içmek önemli olmuştur. Tüm cilt tipleri için ideal Bebekler, çocuklar ve yetişkinler Vücut ve yüz Dayanıklılık: Prensip olarak, kolloidal gümüşün hiçbir zararı yoktur, çünkü gümüş suyunda hiç bir mikrop hayatta kalamaz. Lâkin etkisi, yavaş yavaş başlangıçtan itibaren azalır. Böylece, mümkün olduğu kadar taze olanını kullanmakta fayda vardır. Bakanlığın uygun gördüğü süre üretimden itibaren 1 yıldır. Ancak bizler stok yapmadığımızdan, ve ihtiyaç dahilinde sürekli üretimde olduğumuzdan ürünler genellikle yakın tarihlidir. Not: Yasal nedenlerden ötürü bu ürünü yalnızca dış kullanım için sunuyoruz. Diğer kullanımlar için sorumluluk kabul etmiyoruz. Oral kullanım, tamamen kişinin kendi takdirine bağlı olarak ve kendi sorumluluğunda gerçekleşir. Ürün, kanıtlanmış bir gümüş temas alerjisi olan kişiler tarafından kullanılmamalıdır.Sivaderm Kolloidal Gu?mu?ş Suyu 1 lt ?Kolloidal gümüş suyu yararları arasında HIV / AIDS, zatürre, uçuk, zona ve siğiller için bir anti-viral olması da vardır. Optimum Beslenme Enstitüsü'nden Dr. Martin Hum, kolloidal gümüş suyunun virüsleri hızlı bir şekilde durdurmanın doğal yollarından biri olarak listelemiştir.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver