Skinceuticals Age Eye Complex Göz Kremi 15 ml

4.420 TL

Ürün Bilgileri

Skinceuticals Age Eye Complex Göz Kremi 15 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoland Satıcı Ünvanı: DERMOLAND SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097164500001 Vergi Kimlik Numarası: 2930971645
    Bu ürün Dermoland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz Kremi 15 ml Marka : SkinCeuticals Ürün Serisi : Göz Kremleri Boyut : 15 ml Güncelleme Tarihi : 30.01.2017 - Pazartesi Özet Bilgi : Yüzün en hassas bölgesi olan göz ve çevresi için bakım gerçekleştirmek üzere tasarlanan göz kremidir. Göz çevresindeki kırışıklıkları, ince çizgileri, koyu halkaları ve şişkinlikleri gidererek sağlıklı ve aydınlık görünümlü bir göz çevresi sunar. Verdiği kolajen desteği sıkılaşmaya katkıda bulunur.SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz KremiGöz çevresinde olan bazı yaşlanma belirtilerinin ortadan kalkmasına yardımcı olmakta olan bu AGE Eye Complex Göz Kremi ürünü, koyu halkaların ve damarların görüntüsünü ortadan kaldırmak için cilte etkili şekilde emilim etmektedir. Şişkinlikleri ve glikasyonu aşağı indirgemeye yardımcı olmakta olan bu etkili kuvvetli bir göz bakım ürünüdür. Tüm dermatolojik ve klinik bütün testlerden geçen SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz Kremi ürünü, hiçbir şekilde hayvansal bir katkı maddesi bulundurmamaktadır.SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz Kremi Göze Etkisi:Glikasyon gibi yaşlanma belirtilerinin neden olduğu sarkık görüntüyü iyi bir hale getirmesine yardımcı olmakta olan SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz Kremi ürünü hassas göz çevresinde olan şişkinlik ve morlukları indirgemeye yardımcı olmaktadır. Kırışıklıklar ve kaz ayağı çizgilerinin etkili şekilde azaltılmasına yardımcı olan bu krem, alkolsüz ve yağsız bir yapıdadır.SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz Kremi Kullanımı ve Şekli:Sabah veya akşam günde 1 ya da 2 sefer uygulanması , işlemde görülmesi önerilen bu etkili krem SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz Kremi ürünü , göz etrafı uygulanması için son derece uygun bir üründür. Yaşlanma etkilerini azaltmayı hedeflemekte olan SkinCeuticals AGE Eye Complex Göz Kremi ürünü cilde daha yumuşaklık vererek ve aynı zamanda bu doğrultuda daha etkili bakışlarda bulunmanızı sağlayarak , görsel olarak sizi daha çekici hale getirmektedir . Göz ile teması durumunda ürünün bol su ile beraber yıkanması kesinlikle gereklidir. Ürünün miktarı yaklaşık 15 ml' dir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • SPF Korumasız
  • Hacim 11 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver