SOLİNVED DERİN DÖNGÜ JEL AKÜ (12 V 200 Ah)

13.500 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

SOLİNVED DERİN DÖNGÜ JEL AKÜ (12 V 200 Ah)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELTECH SOLAR Satıcı Ünvanı: ELTECH OTOMASYON MÜHENDİSLİK ELEKTRİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333229596000001 Vergi Kimlik Numarası: 3332295960
    Bu ürün ELTECH SOLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Intuition energy 12v 200ah jel akü ile enerjinizin kontrolü sizde! Gelişmiş teknoloji, güçlü performans Enerji ihtiyaçlarınızı karşılamak ve günlük hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanan ıntuition energy 12v 200ah jel akÜ, derin deşarjdan kurtulma performansı, uzun deşarjlarda mükemmel performans ve yüksek sıcaklık uygulamalarına karşı üstün dayanıklılığı bir araya getiriyor. Şebeke gücünün yetersiz olduğu yerlerde ideal artık elektriğe erişim sıkıntısı yaşamayacaksınız.Intuition energy jel akü, şebeke gücünün yetersiz olduğu bölgelerde güvenilir bir enerji kaynağıdır. Yüksek sıcaklıklara karşı güçlü tolerans Yüksek sıcaklıklara dayanıklı tasarımı sayesinde ıntuition energy jel akü, aşırı sıcaklık koşullarında bile güvenilir performans sunar. Sıfır katmanlaşma, azaltılmış kendi kendine deşarj Sabitlenmiş elektrolit yapısı sayesinde bu aküde katmanlaşma sorunu yaşamazsınız. Ayrıca, düşük kendi kendine deşarj özelliği ile uzun süre kullanmadığınızda bile enerjinizi korur. Uzun ömür ve yüksek verim Sınırlayıcı tasarım, pozitif plakaları korur ve çevrim ömrünü büyük ölçüde artırır. Düşük iç direnç sayesinde hızlı ve etkili bir şekilde şarj edilebilir. Güvenlik her şeyden önce Polimer ayırıcının mekanik mukavemeti sayesinde, kısa devre ve diğer tehlikelere karşı yüksek direnç sağlar. Artırılmış şarj toleransı Zayıf şarj parametrelerine karşı artırılmış toleransı sayesinde, her koşulda güçlü ve sağlam bir performans sunar. Intuition energy 12v 200ah jel aküIle enerji kontrolü sizde olsun. Trendyol'dan hemen sipariş verin ve enerji ihtiyaçlarınızı güvenilir bir şekilde karşılayın! #ıntuitionenergy #enerjikontrolü #jelakü #güçlüperformans #trendyol #enerjisorunlarınason Özellikleri Batarya hemen şarj edilmese bile derin deşarjdan kurtulma performansı. Tekrarlayan günlük kullanım için idealdir. Uzun deşarjlarda mükemmel performans. Daha yüksek sıcaklık uygulamalarına karşı iyi tolerans. Şebeke gücünün yetersiz olduğu yerler için uygundur. Sabitlenmiş elektrolit nedeniyle sıfır katmanlaşma. Azaltılmış kendi kendine deşarj. Sınırlayıcı tasarım, pozitif plakaları korur, çevrim ömrünü büyük ölçüde iyileştirir. Düşük iç direnç sayesinde iyileştirilmiş şarj kabulü. Sıvı kaybına karşı dayanıklılık. Polimer ayırıcının mekanik mukavemeti sayesinde kısa devrelere karşı yüksek direnç Zayıf şarj parametrelerine karşı artırılmış tolerans.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Cycle Sayısı 2000 üstü
  • Jel Akü Volt 12
  • Jel Akü Amper 200 ve üzeri
Geri Bildirim Ver