SOVITAL Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy - Saç Vitamini

975 TL

Ürün Bilgileri

SOVITAL Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy - Saç Vitamini

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI SOVITAL Hair Vitamin : kadınların daha uzun ve daha güzel saçlara sahip olma arzusunu anlayan kişiler tarafından yaratılmıştır. Saç uzmanlarının yardımıyla, İsviçre patentli Sovital Hair Vitamin, herkese uygun en iyi saç vitaminini geliştirmeyi başardı. SOVITAL Hair Vitamin, ahududu aromalı, süper lezzetli, Vegan Gummy formatında, yeni nesil vitaminlerdir. İsviçre patentli formülü, güzel, uzun, parlak ve sağlıklı saçlar için özel olarak tasarlanmıştır.
  • İSVİÇRE PATENTLİ FORMÜL : Saçın ihtiyacı olan 11 bileşen. SOVITAL Hair Vitamin, güvenlik sınırlarını aşmadan, saçınızın ihtiyacı olan tüm vitamin ve mineralleri sunacak şekilde formülize edilmiştir. Ayrıca, vitaminlerimiz GDO, glüten, jelatin içermez, helaldir ve şeker ilavesizdir.
  • UZUN SAÇLARIN EN EĞLENCELI SIRRI : SOVITAL Hair Vitamin sabah kahvenizin yanında, hareket halindeyken veya gece geç saatte kendinizi şımartın, ağzınızın tadı için alın! Büyük ve yutması zor diğer vitaminlerin tabletlerin aksine, nefis bir alternatif, Vegan Gummies. Sovital Hair Vitamin Vegan Gummileri, özellikle büyük tabletleri yutmakta zorlananlar için formüle ettik.
  • YALNIZCA %100 DOĞAL İÇERİKLER : İsviçre patentli formülümüz sayesinde jelatin ve pektin kullanan diğer markalara kıyasla Sovital Hair Vitamin daha lezzetli, daha güzel görünür ve dişlerinize yapışmaz. Saç Vitaminlerimiz tamamen vegan, helal ve şeker ilavesizdir. %100 doğal malzemelerden üretilmiştir ve elbette GDO içermez. Vitaminlerimiz hormon içermez, bu nedenle yüz ve vücut kıllarınızı etkilemez.
  • SONUÇLAR NE ZAMAN BEKLENMELİDİR : Minimum 4 ile 6 hafta arasında sonuçlar görülmeye başlanır. Kullanıcıların % 85'i 3 aylık kullanım sonucunda saçlarının çok daha hızlı uzadığını bildirdi. Sonuçlar SOVITAL müşterileriyle yapılan bir ankete dayanmaktadır. Sonuçlar kişilere göre değişebilir.
  • KULLANIM ŞEKLİ: Yetişkinlerde günde 2 gummy alınması tavsiye edilir. 1 şişede 60 gummy bulunmaktadır (30 günlük doz) SOVITAL Hair Vitamin Suya ihtiyaç duymadan sabah kahvenizin yanında, hareket halindeyken, gece geç saatte kendinizi şımartın ağzınızın tadı yerine gelsin!
  • % 100 DOĞAL BİLEŞENLER: Kapsamlı uzmanlığımızı ve tecrübemizi, birinci sınıf malzemelerden yapılan SOVITAL Hair Vitamini geliştirmek için kullanıyoruz. Vitaminlerimiz hormon içermez, bu nedenle yüz ve vücut kıllarınızı etkilemez.
  • KALİTE GÜVENCESİ: İsviçre'de geliştirilmiş ve en yüksek kalite gerekliliklerine göre Almanya'da üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 60 ml
Geri Bildirim Ver