Staino Diş Leke Silgisi

298 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Staino Diş Leke Silgisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rahat Uyku Satıcı Ünvanı: LERZAN TAMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1209472216400019 Vergi Kimlik Numarası: 8170036787
    Bu ürün Rahat Uyku tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Staino Eraser Diş Leke Silici • Diş hekimlerinin 40 yıldır kullandığı aynı materyalden olan kauçuktan yapılmış bir üründür. • Staino'nun whitening (beyazlatma) teknolojisi kullanılmıştır. • Kauçuk olan uçları tütün, kahve, çay ve kola lekelerini gidermeye yardımcı olur. • İnce olan ucu diş araları, kalın uçlu kısmı ise dişin üstü içindir. • Diş minesi altındaki lekeleri gidermez. • Diş minesi üzerindeki lekeler içindir. Kullanımı • Leke üzerine hafif basınç yaparak uygulanır. • Diş minesine zarar vermez. Mermi Uç :Dişin yüzeyi içindir. Nokta Uç :Diş araları içindir.

Ürün Özellikleri

  • Form Beyazlatma Kalemi
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Staino Diş Leke Silgisi

Staino diş leke silgisi dişlerinizin yüzeyindeki lekelerin giderilmesine yardım eder. Malzeme yapısı bakımından kauçuktan üretilir. Doktorların 40 yıldır kullandığı bir materyaldir. Staino'nun beyazlatma teknolojisiyle hizmet verir. Kauçuk yapımı uçları sayesinde tütün, çay gibi türlerin bıraktığı izleri ortadan kaldırır. Kalın ve ince olmak üzere iki ucu vardır. İnce ucu, diş araları içindir. Kalın uçlu kısmı ise diş üstlerinin temizlenmesine uygundur. Diş minesinin altında bulunan kirlere etkisi yoktur. Kullanma talimatlarının doğru gerçekleştirilmesi durumunda verimli bir performans sergiler. Kirlerin üzerine hafif düzeyde basınç yaparak uygulanır. Diş minesi adına herhangi bir tehlike uyandırmaz. Mermi biçimindeki ucuyla dişlerin yüzeyini pak hale getirir. Nokta şeklindeki uçla da diş aralarına hijyen katar. Staino leke silgisini hemen denemeye başlayabilirsiniz.

  • Önleyici koruma
  • İnsan sağlığına uygun
  • Şık tasarım

Pratik ve Kullanışlı Staino Leke Silgisi

Pratik ve Kullanışlı Staino Leke Silgisi

Staino diş leke silgisi ağzınızın temiz kalması için ideal üründür. Plaklarda biriken pis unsurları savuşturur. Bilimsel olarak ispatlanmış yöntemleriyle güven verir. Alüminyum oksit aşındırma özelliğine sahiptir. Bu sayede gücünü ortaya koyarak lekelere meydan okur. Sağlık endüstrisinin önde gelen cilalama araçlarından biridir. Benzersiz fırçalarıyla sizi parlak dişlere kavuşturur. Gündelik yaşamda oldukça hoş görünmenize vesile olur. Gülerken ağzınızın hijyeni hakkında herhangi bir çekince duymadan Staino silgi yardımıyla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Klinik olarak kanıtlanan bir üründür. Gıda partiküllerini başarıyla çıkarır. Kahve, çay, kola gibi ürünlerden kaynaklanan lekeleri etkili bir şekilde giderir. İstenmeyen kirlerden sizi kurtararak mutlu eder. Doktorların onlarca senedir kullandığı aşındırıcı parçacıklarından yararlanarak plakalardaki kirleri rahatlıkla yok edebilirsiniz. Macuna bile ihtiyaç duymadan Staino leke silgisiyle ağzınızı etkili bir şekilde kolayca temizleyebilirsiniz.

Farklı Tasarımlı Staino Diş Leke Silgisi Kullananlar

Farklı Tasarımlı Staino Diş Leke Silgisi Kullananlar

Staino diş leke silgisi kullananlar, bir adım önde olarak memnun edici sonuçlara ulaşır. Özel süngerlerden yapılmış mikro fırçaları, kaliteli bir deneyim sağlar. Dental uygulamalar için geliştirilmiş bir yüzeyi vardır. Staino'nun parlatıcı leke silgisi, profesyonel dişçilik ekipmanlarını evinize getirir. Hekimlerin ofislerinde kullandıkları teknolojiyi siz de elde edebilirsiniz. Böylelikle ürünün evde veya seyahatte değerlendirilmesiyle daha sağlıklı dişlerle tanışılabilir. Bu kullanışlı aletle, macuna ihtiyaç duymadan dahi lekeleri güvenle çıkarabilirsiniz. Ürün uygulanırken dişler yumuşak bir fırçayla fırçalanıp iyice durulanır. Ardından hafif basınç uygulanıp silme işlemleri yapılarak lekeli bölgeler ovulur. Ayrıca zor kirlerde aynı adımlar tekrar edilebilir. Nasıl manevra yaptığınıza bağlı olarak diş aralarınıza girebilir. Bu sayede pratik bir kullanım sunar. Hayranlık verici sonuçlar doğuran Staino leke silgisiyle arzuladığınız hijyenik ağız koşullarını rahatlıkla ve hızlıca oluşturabilirsiniz.

Staino Diş Leke Silgisi Fiyatları ve Yorumları

Staino Diş Leke Silgisi Fiyatları Ve Yorumları

Staino diş leke silgisi fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Parlatıcı dokunuşlarıyla bembeyaz dişlerle sizi bir araya getirir. İçeceklerin yanı sıra belli başlı yiyeceklerin ağzınız üzerindeki etkilerini titizlikle temizler. İnatçı lekeleri aktif biçimde yok eder. Uygulanması kolay olduğundan pratiktir. Profesyonel çalışmalarınızı yürütmenize aracılık eder. Kişisel kullanıma uygun bir boyutu vardır. Bu sayede cebinizde taşıyarak yanınızda bulundurmanız mümkündür. Uzun yolculuklara çıktığınızda veya günübirlik geziler yaptığınızda emniyetle değerlendirilebilir. Düz yüzeylerde ve dişler arasında etkili olması için iki uca sahiptir. Staino diş leke silgisi yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Gelişmiş teknolojisiyle harika bir cilalama performansı ortaya koyar ve ağız bakımınız için gerekli temizlik işlemlerinizi yerine getir. Staino diş leke silgisini Trendyol’da güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.