Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı

690 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
890,40 TL

Ürün Bilgileri

Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ostim Mega Satıcı Ünvanı: OSTİM MEGA MAKİNA TEKNİK HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648008283700017 Vergi Kimlik Numarası: 6480082837
    Bu ürün Ostim Mega tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanley st010789 maket bıçağı 1 standart ve 1 kancalı bıçak ağzı Dâhili emniyet kilidi Güvenlik için bir bıçak kullanımdayken diğer bıçağın kızağını kilitleyen sistem Ergonomik sap tasarımı 5 bıçak kapasiteli depolama haznesi 1992 ve kancalı bıçak ile kombine Hızlı bıçak değiştirme düğmesi Patentli geri çekilebilir çift bıçak Uyumlu maket bıçak yedekleri
  • st011921, st211921,st111921, st211987, st011983, st211983
Geri Bildirim Ver

Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı ST010789

Bazen hayat temposu yoğun bir şekilde ilerler. Bu anlarda ise insanların hayatlarını kolaylaştıracak eşyalar, ürünler ve benzeri şeylerin bulunması oldukça önemlidir. Bu küçük eşyalar yapılan veya yapılacak olan işlerin bitimini hızlandıran ya da pratiklik kazandıran ürünlerdir. Boyutu küçük ancak işlevi büyük olan bu eşyalardan biri de maket bıçağıdır. Maket bıçağı kesme işlemlerinde kullanıma uygun bir ürün olup, tercih edilir. Kağıt, plastik, karton ve benzeri ürünleri kesmede görev alır. Oldukça kesici bir ağza sahip olup, küçük bir boyutu bulunur. Halk arasında ise “falçata” adı ile de bilinmektedir. Maket bıçakları genellikle daha zorlu kesim işlemlerinde tercih edilerek en kolay ve en hızlı şekilde yapılmasında yardımcı olur. ST010789 model maket bıçağı farklı kesim uçlarına sahip tasarımıyla çeşitli kesim işlemlerinde pratiklik kazandırır.

  • Tek Bedende İki Seçenek
  • Küçük Detaylarla Doğru Kullanım
  • Kaynak Oluşturan Yorumlar

Tek Bedende İki Seçenek: Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı Özellikleri

Tek Bedende İki Seçenek: Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı Özellikleri

Stanley 0-10-789 model maket bıçağı çift ağızlı bir tasarıma sahiptir. Bu bıçak modellerinden biri standart ağız tasarımına sahipken diğeri kancalı bıçak ağızlı tasarımdır. Ve tüm standart bıçak yedekleri ile uyumlu bir yapısı mevcuttur. Kesmek istediğiniz materyale göre seçim yapabildiğiniz gibi aynı zamanda şekline göre de seçim yapma şansı sunar. Stanley 0-10-789 fatmax çift ağızlı maket bıçağı daha pratik bir kullanım sunarak işlemlerini en iyi şekilde yapmanızı sağlar. Maket bıçağında en önemli nokta ise emniyet kilididir. Emniyet kilidi hem bıçağın uzunluğunu ayarlayarak kesim işleminizi daha rahat yapmanızı sağlar hem de bıçağı güvenli bir şekilde muhafaza edilmesinde görev alır. Stanley 0-10-789 fatmax çift ağızlı maket bıçağı özellikleri; bir bıçak kullanımdayken diğeri kilitli konumda kalır ve hızlı bıçak değiştirme düğmesi bulunur.

Küçük Detaylarla Doğru Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı Kullanımı

Küçük Detaylarla Doğru Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı Kullanımı

Stanley fatmax maket bıçağı keskin bir uca sahiptir ve dolayısıyla kullanırken bazı noktalara dikkat edilmesi oldukça önemli bir konudur. Maket bıçağını kullanırken kesiğe dayanıklı bir eldiven kullanımı yapılabilir. Böylece herhangi bir kazada elinizin kesilmesi önlenebilir. Maket bıçağını kullanmadan önce bıçak ucunun doğru bir şekilde yerleşip yerleşmediği mutlaka kontrol edilmelidir. Eller ve kollar kesim alanından uzaklaştırılmalıdır. Fazla kuvvet uygulanmamalıdır, kesim yapılacak zemin kontrol edilmelidir. Böylece sallanma, kayma gibi durumların önüne geçerek kaza olasılığını azaltılır. Ve kesim işlemini bitirdikten sonra maket bıçağını mutlaka uçlarını kapatarak muhafaza etmeniz gerekir. Bu sayede hem bıçağınızın kalitesini korur hem de herhangi bir istenmeyen durum oluşmasını engellersiniz. Stanley 0-10-789 fatmax çift ağızlı maket bıçağı kullanımı esnasında bu noktalara dikkat edilmesi doğru ve güvenli bir kesim süreci sunar.

Kaynak Oluşturan Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı Yorumları

Kaynak Oluşturan Stanley 0-10-789 Fatmax Çift Ağızlı Maket Bıçağı Yorumları

İnternet alışverişleri zaman açısından daha tasarruflu olmasının yanı sıra aynı zamanda pratiktir. Ürünün tüm faktörleri bütün halinde incelendiğinden daha yararlı bir değerlendirme ve alışveriş süreci de sunar. Stanley 0-10-789 fatmax çift ağızlı maket bıçağı içeriği, görseli, özellikleri, fiyatı ve kullanıcı değerlendirmeleri sizlere sunulur. Ürünü değerlendirirken tüm faktörler gözünüzün önünde olduğundan kapsamlı bir inceleme yapabiliyorsunuz. Aklınıza takılan, merak ettiğiniz durumlara karşı hemen Stanley 0-10-789 fatmax çift ağızlı maket bıçağı yorumları kısmını okuyarak merakınızı giderebilir ve sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Bu noktada kullanıcı yorumları ürünleri inceleyenler için adeta bir kaynak görevi görerek değerlendirme süreçlerinizi sizin için pratik, faydalı bir hale getirmede rol alır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.