Stihl Ms250 Motorlu Testere

Ürün Bilgileri

Stihl Ms250 Motorlu Testere

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 4 Yıl
  • Ağırlık 4 Kg
  • Pala Boyu 45-49
  • Zincir Diş Sayısı 36
Geri Bildirim Ver

Stihl Motorlu Testere Trendyol'da!

Stihl MS 250 2.3 W motorlu testere, sınıfında sıklıkla tercih edilen bir üründür. Testerenin kullanım alanı son derece geniştir. Ürün birinci sınıf materyaller kullanılarak Alman teknolojisiyle üretilir. Bu yönüyle testerenin uzun ömürlü olduğunu söylemek mümkündür. Stihl MS 250 2.3 W motorlu testere; budama işlemlerinin yapılması, küçük ağaçların kesilip devrilmesi, yakacak odun hazırlığının yerine getirilmesi için kullanılır. Ürün benzinle çalıştırılır. Stihl MS 250 motorlu testere hafif olduğu için kolay kullanım olanağı sunar. Ayrıca testerenin ideal pala uzunluğu küçük ve orta kalınlıkta pek çok materyalin kesilmesine olanak sağlar.

  • Silindir Hacmi: 45.4 cm³
  • Motor Gücü: 2,30 kW (3,10 BG)
  • Oilomatic Zincir Dişi: 0.325"

Stihl MS 250 2.3 W Motorlu Testerenin Özellikleri Nelerdir?

Stihl MS 250 2.3 W Motorlu Testerenin Özellikleri Nelerdir?

Stihl MS 250 2.3 W motorlu testere, kullanıcıların işini kolaylaştıracak pratik bir üründür. Testerenin pala boyu yaklaşık 45 cm kadardır. Bu da pek çok işlemi kolayca yerine getirebilmeyi sağlar. Ayrıca ürün, 4.6 kg ağırlığıyla sizi yormadan işlemleri gerçekleştirir. Söz konusu testere benzin ile çalıştırılır. Ürünün benzin deposu 0.47 lt hacmindedir. Stihl MS 250 motorlu testerenin zincir yağı deposu ise 0.2 lt'dir. Cihaz olabildiğince sessiz çalışır. Bu yönüyle çevreyi rahatsız etmez ve gürültü kirliliği oluşturmaz. Ürünün ses seviyesi 111 dB(A) kadardır. Testerede aletsiz kilitlenebilir depo kapağı bulunur. Söz konusu testerede anti vibrasyon sistemi de bulunur. Cihazın motor gücü 2,30 kW (3,10 BG), silindir hacmi ise 45,4 cm³ şeklindedir.

Stihl MS 250 2.3 W Motorlu Testerenin Performansı Nasıldır?

Stihl MS 250 2.3 W Motorlu Testerenin Performansı Nasıldır?

Stihl MS 250 2.3 W motorlu testere yüksek performanslı bir üründür. Cihazın üzerinde özenle konumlandırılmış tampon bölgeler bulunur. Bu bölgeler sayesinde motordan ve testere zincirinden ötürü oluşan titreşimin kullanıcının eline ulaşması olabildiğince önlenir. Anti vibrasyon sistemi adı verilen bu teknoloji, ürünü daha kolay kontrol etmenizi sağlar. Testerede kullanılan zincir de son derece işlevseldir. Bu kaliteli zincir hem daha az yağa ihtiyaç duyar hem de yağlama periyodunu kısaltır. Ürünün pala oyuğunda kritik bir noktaya yerleştirilen rampalar, testerenin yağının verimli kullanılmasını sağlar. Rampalar ürünün yağ tüketimini de %50'ye kadar azaltır. Stihl MS 250 2.3 W motorlu testerenin yağ ve benzin kapakları kolayca açılıp kapanabilir. Bu da cihazı daha pratik bir hâle getirir.

Stihl MS 250 2.3 W Motorlu Testere Nerelerde Kullanılır?

Ürün dal kesme, ağaç devirme, yakacak ihtiyacını karşılama, bahçe düzenlemesi ve marangozluk faaliyetleri yaparken kullanılır. Boyutları ve teknik özellikleriyle ideal olan ürün, kesip biçme noktasında pek çok ihtiyacınızı karşılar. İnce dallardan ağaçlara, tahta parçalarından kalın odunlara kadar pek çok malzemeyi sağlıklı bir biçimde kesmenize olanak sağlar. Testere ile birlikte kullanım talimatı da gönderilir. Tüketiciler bu talimatlara uyarak ürünün kurulum ve kullanımını gerçekleştirmelidir. Stihl MS 250 2.3 W motorlu testere sınıfının beğenilen ürünleri arasında yer alır. Pek çok tüketici tarafından tercih edilen bu motorlu testere, kullanıcıların tüm beklentilerine cevap verir. Yüksek performansı nedeniyle neredeyse tüm tüketicilerden tam not alır. Stihl MS 250 2.3 W motorlu testere yorumlarında da tüketici memnuniyeti görülür. Ülkemizin lider e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol, bu işlevsel ürünü kapınıza kadar ulaştırır. Siz de Stihl MS 250 2.3 W motorlu testereyi sipariş ederek kesim işlemlerinizi daha da pratik hâle getirebilirsiniz.