Stylo Roma Baby Bag Baskılı Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-gri

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Stylo Roma Baby Bag Baskılı Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-gri

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Stylo Roma Baby Bag Baskılı Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Stylo Roma anne bebek bakım çantası suni deri ayrıntılarıyla tasarlanmış olup 2021 koleksiyonunun bir parçasıdır. Dışı annelere içi bebeklere göre hazırlanmıştır. Çantanın ana gözünde 3 adet malzeme gözleri bulunmaktadır. Çantanın ön gözünde 3 adet biberon için termo özellikli göz bulunmaktadır. (2-4 saate kadar soguk&sıcak) Çantanın sol ve sağ tarafında biberon cepleri bulunmaktadır. Çantanın arka kısmına ipad ve cüzdan saklamak için ped ile desteklenmiş fermuarlı bir ceb bulunmaktadır. Çantanın kumaş astar ve fermuar kısmında fitalatsız malzeme kullanılmıştır Sıvı geçirmez kumaş ile tasarlanmıştır. Silinebilir kumaş (yıkama yapılmaz) Üretim Yeri: TÜRKİYE EBATLAR: Yükseklik: 42 cm Genişlik: 28 cm En: 16 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver