Sumak Smj 100 4 Kat 6 Daire Hidrofor Hidromatlı

9.504,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sumak Smj 100 4 Kat 6 Daire Hidrofor Hidromatlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampa Havalandırma Satıcı Ünvanı: KAMPA HAVALANDIRMA VE SULAMA SİS.DOĞALGAZ ELEKTRİK VE SIHHI TESİSAT TAAHHÜT-İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494048468500013 Vergi Kimlik Numarası: 4940484685
    Bu ürün Kampa Havalandırma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evsel kullanım için ideal olan domestik hidroforlardır.9 Metrede n emiş yapabilme kapasitene sahip bu hidroforlar suyun kabarcıklı oldugu mekanlarda bile maksimum emiş sağlar. Düşük elektrik sarfiyatı ile yüksek basınç istenilen mekanlarda güvenle kullanılabilir. Bu hidroforlar 4 kat 6 daireye kadar kullanıldığı gibi ayrıca su transferi, bahçe sulama sistemlerinde de kullanılmaktadır. Üzerindeki hidromat sayesinde susuz çalışmaya karşı kendini korur suyun bittiği yerde otomatik olarak pompanın çalışmasını durdurur ve su geldiğinde pompa otomatik devreye alınır.Hidromat’ın üzerinde kendi çek-valf bulunduğu için ayrıyeten çek-valf kullanmaya gerek yoktur. Tesisat içindeki basıncın görülebilmesi ve pompa çalışma ayarlarının yapılabilmesi için hidromat cihazında manometre mevcuttur. İhtiyacınıza uygun her alanda kullanabileceginiz son derece kullanışlı ve kaliteli bir ürün. Teknik Bilgiler (Made in Turkey) Marka Sumak Tipi : Jet Hidrofor Modeli : SMJ 100 – Hidromatlı Kapasitesi : 4 kat/6 daire Gövdesi : Döküm Mili : Paslanmaz çelik Motor Gücü : 1 HP Enerji Sarfiyatı : 220 V Termik Koruması : Mevcut Denge Tankı Kapasite : Hidromatlı Tam otomatik Emme / Basma Ağzı : 1" Maks. Emiş Derinliği : 9 metre Maks. Akışkan Sıcaklığı : 45°C Maks. Ortam Sıcaklığı : 40°C Hidromat Özellikleri Otomatik hidrofor cihazı, emişten gelen suyun bitmesi durumunda pompayı otomatik olarak durdurur. Pompanın susuz çalışmasını önler. Su kullanımının başlaması ile pompayı otomatik olarak çalıştırır. Su kullanımı bittiğinde pompayı durdurur. Min 2.7 bar basınç ve Max 1,5 Hp monofaze pompalarda kullanılır. DONANIM Kolay ve güvenli elektrik montajı için cihaz üzerinde, priz ve 150 cm kablolu fiş mevcuttur. Cihaz içerisine çek-valf entegre edilmiştir. Ayrıca çek-valf kullanmaya gerek kalmaz. Tesisat içindeki basıncın görülebilmesi ve pompa çalışma ayarlarının yapılabilmesi için hidromat cihazında manometre mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bahçe Hidroforları
Geri Bildirim Ver