sunsational Sunsatıonal Güneş Koruyucu Krem Spf +50 Faktör 100 ml

540 TL

Ürün Bilgileri

sunsational Sunsatıonal Güneş Koruyucu Krem Spf +50 Faktör 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Estetik Malzemecim Güzellik Ürünleri Satıcı Ünvanı: MEDİHA ÖZLEM BAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4980121717000011 Vergi Kimlik Numarası: 1450133509
    Bu ürün Estetik Malzemecim Güzellik Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunsational 50 SPF Güneş Koruyucu Sunsational geniş spektrumlu güneş koruyucu, güneşe hassas olan ciltlerde cildi nemlendirmeye katkı sağlarken güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumaya yardımcı olur. Avustralya’da üretilen bu ürün kolayca uygulanan yüksek koruma ile cildi güneş yanığından korumaya yardımcıdır. Güneş etkisi ile ortaya çıkan ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünün oluşumunu engellemeye ve fotoyaşlanmayı durdurmaya yardımcı olur. PABA ve nanopartikül içermez. Çocuk ve yetişkinlerde kullanılabilir.
  • Yüz ve vücutta kullanılabilir.
  • Makyaj öncesinde kullanıma uygundur.
  • Suya dayanıklıdır ve ciltte kalıntı bırakmaz.
  • 100 ml. Sunsational SPF 50+ Güneş Koruyucu Kullanımı Kullanmadan önce iyice çalkalayın ve güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulayın. Maksimum koruma için 2 saatte bir, yüzdükten ve kurulandıktan sonra yenileyin. Uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmayın, şapka ve güneş gözlüğü kullanın. Gözle temasından kaçının. Tahriş olmuş ve açık yaralı cilde uygulamayın. İrritasyon durumunda kullanmaya devam etmeyin. 300C den düşük sıcaklıkta muhafaza edin. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Sunsational Güneş Koruyucu Krem Ürünleri Trendyol'da!

Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu krem sayesinde dört mevsim boyunca cildiniz zararlı ışınlara karşı direnir. Bu ürün, 7'den 70'e herkesin cildini nemlendirir. Aynı zamanda zararlı güneş ışınlarına karşı teninizi son derece iyi bir şekilde korur. Bu kremi kullanarak ciltte güneş yanığı oluşumunu önleyebilirsiniz. Kremin yüksek koruyucu özelliği sayesinde özellikle yaz aylarında cildiniz zarar görmez. Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu krem, zararlı ışınların yol açtığı ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltır. Ayrıca bu ürünü düzenli kullanarak fotoyaşlanma belirtilerini de durdurmak mümkündür. Her mevsim rahatlıkla kullanılabilen bu ürün, oldukça faydalıdır. Cilt sağlığına önem veren bireyler, Sunsational kremi gönül rahatlığıyla kullanabilir.

  • Çocuklar ve yetişkinler için uygundur.
  • Suya dayanıklıdır.
  • Makyaj öncesinde cilde sürülebilir.

Sunsational SPF +50 Faktör Güneş Koruyucu Kremin Özellikleri

Sunsational SPF +50 Faktör Güneş Koruyucu Kremin Özellikleri

Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu krem, son derece yararlı bir üründür. Bakım kreminin içinde PABA ve nanopartikül yoktur. Krem, temiz içeriği sayesinde her yaş için uygundur. Çocuklar ve yetişkinler, bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Ürün, SPF +50 faktördür. Yüksek faktörlü olmasıyla tüm cilt tiplerini güneşin zararlı ışınlarından korur. Bir şişede 100 ml krem vardır. Tek başınıza veya sevdiklerinizle bu ürünü paylaşarak tüm yaz kullanabilirsiniz. Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu krem, Avustralya'da üretilmiştir. O bölgede cilt kanseri insidansı yüksek olduğu için kremin içeriği de özenle hazırlanmıştır. Sunsational güneş koruyucu krem, 4 saat boyunca suya dayanıklıdır. Bu ürünü cilde uygulayıp denize veya havuza girmek mümkündür. Kendinizi ve ailenizi güneş ışınlarından korumak için bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Sunsational 100 Ml Güneş Koruyucu Krem Kullanışlı mıdır?

Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu krem, oldukça kullanışlıdır. Ürünü hem yüzünüze hem de vücudunuza uygulayabilirsiniz. Güneşli günlerde dışarı çıkmadan önce cildin açıkta kalan bölgelerine kremi iyice yedirmek gerekir. Krem, ciltte kalıntı bırakmaz ve deri tarafından tamamen emilir. Güneş kremini makyaj yapmadan önce uygulamak da mümkündür. Cildiniz kremi iyice emdikten sonra makyaja başlayabilirsiniz. Kremi kullanmadan önce çalkalamanız tavsiye edilir. Böylelikle ürünün içindeki maddeler birbirine iyice karışır. Kremin dışarı çıkmadan 20 dakika önce uygulanması önerilir. Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu kremle denize veya havuza girdikten sonra ürünü tekrar uygulamanız gerekebilir. Kremden maksimum verim alabilmek için 2 saatte bir ürünü tazelemek faydalıdır. Tüm gün cildi koruyan bu ürün, hafif ve orta boyuttaki şişesiyle çantada taşımaya da uygundur.

Sunsational Spf +50 Faktör Güneş Koruyucu Krem Kaliteli midir?

Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu krem, son derece kalitelidir. Bu ürün, anti alerjik özelliğe sahiptir. Bu sayede ürünü hassas bir cilde sahip olan bireyler de kullanabilir. Aynı zamanda koruyucu krem, non komedojeniktir. Bireylerin cilt gözeneklerini tıkamaz ve vücudunda sivilce oluşumuna yol açmaz. Bu ürün, hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilir. Her yaş grubunun sağlığı göz önünde bulundurularak hazırlanan krem, son derece temiz içeriklidir. Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu kremi son kullanım tarihine kadar güvenle cildinize sürebilirsiniz. Bu ürünü kullanmadığınız zamanlarda serin ve kuru bir yerde muhafaza etmeniz gerekir. Kremi sakladığınız bölgenin 30 dereceden daha düşük sıcaklığa sahip olması önemlidir. Bu ürünün 6 ay garantisi vardır. Bu süre içerisinde olası problemlerle ilgili satıcıdan destek almak mümkündür. Sunsational SPF +50 faktör 100 ml güneş koruyucu krem yorumlarını okuyarak kullanıcı deneyimlerinden haberdar olabilirsiniz. Zararlı güneş ışınlarından korunmak için bu kaliteli ve kullanışlı kremi Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.