Tanex 2 Adet Atatürk Küçük İmza Etiketi Stc-166

45 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL

Ürün Bilgileri

Tanex 2 Adet Atatürk Küçük İmza Etiketi Stc-166

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarinaBestKırtasiye Satıcı Ünvanı: KARİNA KİTAP KIRTASİYE OYUNCAK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0524060930000001 Vergi Kimlik Numarası: 5240609300
    Bu ürün KarinaBestKırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: *2 yapraktan oluşur *42 adet etiket içerir *17x30mm ebatlarda etiketler *K. Atatürk imza temalı *Şeffaf, deformasyona dirençli materyal *Okunaklı, net görünümde *Pek çok yüzeye yapışabilen nitelikte *Sağlığa zararlı kimyasallar içermez *Ev, ofis, okul ve araç kullanımı için ideal Tanex STC-166 2 li Atatürk Küçük İmza Etiketi, toplam 42 adet etiketten oluşur. Her bir paket içeriği 2 yapraktan oluşur. 17X30mm ebatlara sahip bu etiketler, şeffaf, deformasyona dirençli materyalden imal edilmiştir. K. Atatürk imza temalı bu etiketler pek çok yüzeye kolaylıkla yapışabilir. Okunaklı, net görünümü sayesinde pek çok kullanım alanında yüksek verimlilik sağlar. Gerek etiket gerek yapışkan yüzeyi herhangi bir sağlığa zararlı kimyasal içermez. Bu sayede her yaştan birey için güvenli kullanım sunar. Ev, ofis, okul ve araç kullanımına uygundur. Tüm bu özelliklerinin yanında Tanex STC-166 2 li Atatürk Küçük İmza Etiketi, fiyatı ve kalıcı özelliğiyle ön plana çıkan bir ürün. Daha pek çok marka, model, ebat ve tasarımda etiket çeşitlerine uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz en büyük endüstriyel ofis tedarikçiniz ofisostim.com, tek tıkla tüm siparişlerinizi kapınıza kadar ulaştırıyor. TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADET SATILMAKTADIR. PAKET SATIŞIMIZ BULUNMAMAKTADIR.
Geri Bildirim Ver