Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Bahçe Taş Kalıbı Yürüyüş Yolu Kaldırım Yapım Aparatı 42x40 Cm 4 Adet

819,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 42 cm
42 cm

Ürün Bilgileri

Taşmatik Zemin Kaplama Kalıbı Bahçe Taş Kalıbı Yürüyüş Yolu Kaldırım Yapım Aparatı 42x40 Cm 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: morpanya Satıcı Ünvanı: MORPANYA MOBİLYA PAZARLAMA İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ TİCARET VE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623214271600001 Vergi Kimlik Numarası: 6232142716
    Bu ürün morpanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taşmatik zemin kaplama kalıbı Hayalinizdeki bahçenizi yaratmak artık elinizde! Bu kalıp sayesinde kendinize özel yürüyüş yolları, patikalar, avlular, kaldırım vb alanlar yaratabilir ve bahçenize daha egzotik bir hava katabilirsiniz. ayrıca zemin kaplama kalıplarımız zamandan tasarruf etmenizi sağlar. cebinize dosttur. Usta arama derdinize de son verir. Ürün özellikleri *darbelere dayanıklıdır kolay kırılma yapmaz sağşam ve uzun ömürlüdür. *bahcenizin zeminini artık istediginiz gibi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz . *pahalı dekoratif taş aramaya usta derdine son!!! *cim alanlarınızı zevkinize göre kolayca patika yol uygulayın!!! *bina girişlerinize bahce yollarınıza degişik hoş bir taş dizayn katın!!! *istediginiz renkte ve ebatta kendi kendinize usta olmadan kolayca uygulayın!!! *ister tek kalıpta isterseniz bir kac kalıpla harika ve hızlı tas yolunuzu hazırlayın!!! *kullanımı oldukca kolay pratik darbelere dayanıklı alüminyum gövde ile işiniz yarım kalmayacak!!! *kalıbı kullanmadan önce isterseniz daha rahat calısması için yag ile yaglayınız *bahcenizin zeminini kaplamak hiç bu kadar kolay olmamıstı zahmetsizce tekrarlayarak kaldırıp yenileyin tamamen size kalmış isterseniz tekrar cim alana dönün nasıl isterseniz!!! Ölçüler 42x40 cm. Tüm kalıplar 4 cm yüksekliğindedir) Sık sorulan sorular Metal kalıplar 2 kat pahalı neden plastik kalıp almalıyım? Plastik kalıplarımız metal kalıplara göre daha uygun fiyatlıdır. Aynı işinizi görebilecek alternatif bir ürün varken projenizi gerçekleştirmek için niye servet ödeyesiniz? Kalıplarımızın ömrü en az metal kalıplar kadardır. Paranız ziyan olmaz projeniz asla yarım kalmaz. Kalıp darbelere dayanıklımıdır kıralacağı konusunda endişelerim var? Ürün 1.Sınıf sert ve kalın plastikten imal edilmiştir. Düşünülenin aksine asla kırılma yapmaz. Uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz. Kırılma vb sorun yaşarsanız yenisini bedelsiz gönderiyoruz. Elime resimdeki ürünmü ulaşacak? Tarafınıza resimdeki ürün birebir gelecektir. E-Ticaret yasal mevzuatı gereği 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız olduğunu belirtmek isteriz. Kalıp çokmu küçük? Kalıp 42x42 cm ölçüsünde 4 cm yüksekliğinde en ideal ölçüde olacak şekilde üretilmiştir. Kalıbın amacı en dekoratif şekilde taş zemininizi oluşturmaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver