9
Ağız Çalkalama Suyu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

TBRUSH Ağız Kokusu Önleyici Mentol ve Nane Aromalı Ağız Pastili - Alkolsüz ve Şekersiz

155 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TBRUSH Ağız Kokusu Önleyici Mentol ve Nane Aromalı Ağız Pastili - Alkolsüz ve Şekersiz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: T-BRUSH Satıcı Ünvanı: SERRA DERMOKOZMETİK VE MEDİKAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0763107527400001 Vergi Kimlik Numarası: 7631075274
    Bu ürün T-BRUSH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mentol & Nane Aromalı Ferahlatıcı Ağız Pastili, taze limon ve nane aromalarıyla ağzınızı ferahlatırken, gün boyu süren bir tazelik hissi sunar. Her pastil, etkili formülüyle ağzınızı uzun süre ferah tutar, güvenle gülümseyebilmenizi sağlar. Doğal bileşenlerle zenginleştirilmiş olan bu pastiller, ağız hijyeninizi destekler ve sağlıklı bir ağız ortamı oluşturur. T-brush Limon&Nane Aromalı Pastiller, içeriği sayesinde plak oluşumunu azaltır ve kötü kokuları etkili bir şekilde engeller, böylece güvenle konuşmanızı ve gülmenizi sağlar. Vegan ve glutensiz yapısıyla geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder, herkesin güvenle kullanabileceği bir seçenektir. Akmayan yapısı sayesinde seyahatlerinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Sigara, çay ve kahve gibi içeceklerin neden olduğu kötü kokuları etkili bir şekilde engeller. Gargaralara alternatif olarak tercih edilebilir, ferah nefes sağlar ve ağız hijyeninizi destekler.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
  • Kullanım Amacı Ekstra Ferah Nefes
  • Form Tablet
  • İçerik Alkolsüz
Geri Bildirim Ver