Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var kitabı - Ataol Behramoğlu - Tekin Yayınevi

201,12 TL

Ürün Bilgileri

Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var kitabı - Ataol Behramoğlu - Tekin Yayınevi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YSM KİTAP 2 Satıcı Ünvanı: SERKAN TEMİZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8380305171
    Bu ürün YSM KİTAP 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yalinligin, çok kisinin paylasabilecegi bir siirselligin basarisini vurgulayan siirler. (Dogan Hizlan, Cumhuriyet, 1 Mart 1979) Bu siirlerde acilari, sevgiyi, umutlari bir insanin inandirici yasantisinin arasindan görüyoruz. Böylece siir, çoktan beri sanatimizi kaplamis olan kuramsalliktan uzaklasmis oluyor. (Konur Ertop, Milliyet Sanat, 1 Ocak 1979) Ataol Behramoglu nun yapitlarinin yirminci yüzyil Türk siirinin en verimli damarlarindan birinin içinde, tam da Nâzim Hikmet in siirlerinde görkemli bir biçimde gerçeklesen siir damarlarindan birinin içinde bulundugunu saniyorum. (...) Ataol Behramoglu nun siirlerinde duydugumuz, insandan insana geçici, cömertçe söylenmis, yapmaciksiz sözlerdir. (...) Bu ozandan duydugumuz sesler, biçimlerinde olduklari kadar duygusal gerçekliklerinde de titizlikle söylenmis sözlerdir. (Jean Baptiste Para, George Pompidou Kültür Merkezi nde sunulan bildiriden, Paris, 5 Mayis 1983) Ürün Adı: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var Ürün Kodu: 9789944610209 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Ataol Behramoğlu En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.
Geri Bildirim Ver

Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var Hki̇tap

Yalın bir hayatı mutlu bir şekilde birçok kişinin paylaşabileceğini anlatan Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var kitabı 2008 yılında yayınlanır. Ataol Behramoğlu şiirleri ve önemli şairlerin görüşlerini anlatan kitap her satırında sade bir yaşamın verebileceği keyfi anlatır. Açıklayıcı ve yalın anlatım diliyle her yaştan okura hitap eder. Karton kapaktan tasarlanan eser 200 sayfadan oluşur. Farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlayan şiirleri okuyarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Pek çok kişi tarafından beğenilen kitap, aşırıya kaçmadan yaşanabilecek hayatın sade ve zahmetsiz olduğunu anlatır. Kitabın uzunluğu 21 santimetre ve genişliği 13.5 santimetredir. Hafif yapıya sahip ürün kolay taşıma özelliği sunar. Birçok farklı duyguyu yaşamanın keyfini öğreten kitabı yaşamınıza yeni bir ışık tutmayı öğrenmek için tercih edebilirsiniz.

  • Açıklayıcı anlatım
  • Farklı şiirler
  • 200 sayfa kitap

Zevkli Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var

Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var kitap, toplumsalcı şiir anlayışına uygun olarak yazılır. Toplumsalcı şiir anlayışı, insanların ortak sorunları sanatsal açıdan ele alınır. Yoksulluk, işsizlik, yaşam mücadelesi, eğitim hakkı ve sömürgecilik gibi ortak sorunlara dikkat çeker. İnsanların eşitlik hakkına sahip olması gerektiğini anlatan şiirleri okuyarak sanat açısından sorunların nasıl yorumlandığını inceleyebilirsiniz. Ataol Behramoğlu Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var kitabının içerisinde farklı düşünceler barındıran çokça şiir bulunur. Kuramsallıktan uzak olan şiirler 20. yüzyılın başyapıtlarından biri olarak öne çıkar. Şiirler acıyı, sevgiyi, merhameti ve hüznü yaşamanın sadeliğini anlatır. Farklı bakış açılarından insanların ortak problemlerini gösterir. Yalın hayatın özünde kalabalıklarla paylaşabileceğini ve kalabalıkların aynı düşünceyi paylaşırken mutlu olabileceğinden bahseder. Sanat açısından sorunları anlatan kitabı okuyarak boş zamanlarınızı yeni bilgiler edinerek değerlendirebilirsiniz.

Farklı Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var

Toplumsal sorunları anlatan bu kitapta yer alan tüm şiirler Ataol Behramoğlu tarafından yazılır. 1942 yılında dünyaya gelen Ataol Behramoğlu, 1979’da Türkiye Yazarlar Sendikası genel sekreteri olur. Yükseköğretimi sırasında çeşitli dergilerde şiirleri yayınlanır. Pek çok kişi tarafından beğenilen şiirleriyle öne çıkar. Keyifli vakit geçirmek ve aynı zamanda farklı duyguları anlamak için kitabı okuyabilirsiniz. Ataol Behramoğlu tarafından yazılan kitap, 20. yüzyıl Türk şiirinin baş yapıtları arasında yer alır. Satırlarında sade bir yaşamın verebileceği mutluluğu ve insanların ortak problemlerini anlatır. Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var kitap fiyatı ürünün özellikleri ve içeriğine göre belirlenir. Acının, hüznün ve mutluluğun asıl amacını sanat diliyle şiirlerine yansıtır. Birbirinden farklı duyguların anlatıldığı kitabı estetik bakış açısı kazanmak ve boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebilirsiniz.

Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var Ki̇tap Yorumları

Ataol Behramoğlu tarafından yazılan bu kitapta birbirinden farklı çokça şiir bulunur. 2008 yılında yayınlanan kitaptaki şiirlerin tamamı şairin kendisine aittir. Kartondan tasarlanan beyaz kitap kapağında özgürlüğü anımsatan renkli kuşlar bulunur. Mor ve siyah yazılarla süslenen kapak tasarımıyla dikkat çeker. 200 sayfadan oluşan sayfaları 2. tip hamurdan üretilir. Küçük boyutlardan oluşan hafif yapıdaki kitabı çantanızda ve elinizde kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Açıklayıcı ve sade anlatım diline sahiptir. Toplumsal sorunları ve insan eşitliğini farklı bakış açısıyla anlatır. Estetik duyguları ön plana çıkaran şiirler hayal kurma becerisini güçlendirir. Kuramsallık teorisinden uzak olan şiirler toplumsalcı anlayış ile yazılır. Düşüncelerinize ilham kaynağı olan Tekin Yayınevi Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var kitap yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.