Thalia Leke Gidermeye Yardımcı Alpha Arbutin Göz Çevresi Kremi15ml

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Al 2 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Thalia Leke Gidermeye Yardımcı Alpha Arbutin Göz Çevresi Kremi15ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORs Satıcı Ünvanı: ÖMERCAN KALYON İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930630719
    Bu ürün COLORs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas göz çevresine uygun olarak formüle edilmiş güçlü formülü ile göz çevresindeki lekelerin, koyu halkaların giderilmesine yardımcı olur. Hassas göz çevresine uygun olarak formüle edilmiş güçlü formülü ile göz çevresindeki lekelerin, koyu halkaların giderilmesine yardımcı olur. Özel metalik roll-on aplikatörü, kolay uygulama sağlar aynı zamanda göz çevresine masaj yapar. Ürün Kullanımı: Yeterli miktarda ürünü sabah ve akşam temiz göz çevrenize içten dışa doğru masaj yaparak uygulayınız. Maksimum etki için düzenli kullanınız. Uyarılar: Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Teknik Detaylar : Organik içerik . SLES-SLS ve Paraben içermez. İçindekiler / Ingredients: AQUA(WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, CYCLOPENTASILOXANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, CETEARYL ALCOHOL, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, C15-19 ALKANE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, DIMETHICONE, NIACINAMIDE, CETEARETH-20, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, SODIUM POLYACRYLATE, ALPHA-ARBUTIN, PARFUM(FRAGRANCE), SORBITOL, XANTHAN GUM, PROPANEDIOL, LECITHIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HESPERIDIN METHYL CHALCONE, TRIETHANOLAMINE, STEARETH-20, DIATOMACEOUS EARTH, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CHLORELLA VULGARIS POWDER, SODIUM CITRATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, DIPEPTIDE-2, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CI 77891(TITANIUM DIOXIDE), CI 77492(IRON OXIDE).

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Tip Tüp
  • İçerik Arbutin
  • Hacim 15 - 30 ml
Geri Bildirim Ver