Thalia Pink Aloe Vera Özlü Hyaluronic Asitli Nemlendiricili Yüz Yıkama Jeli 200ml

228,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Thalia Pink Aloe Vera Özlü Hyaluronic Asitli Nemlendiricili Yüz Yıkama Jeli 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Thalia Natural Beauty Satıcı Ünvanı: AKTEN KOZMETİK SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042080820400001 Vergi Kimlik Numarası: 0420808204
    Bu ürün Thalia Natural Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia Pink Aloe Vera Özlü Hyaluronic Asitli Nemlendiricili Yüz Yıkama Jeli 200ml Thalia Pink Aloe Vera serisi, YENİ NESİL nemlendirme özelliği ve etkileyici hidrasyonuyla, bugünün güzelliğini ortaya çıkarmanın ötesinde, yarının güzellik standartlarını inşa ediyor. Ürün bilgileri: Thalia Pembe Aloe Vera yüz temizleme jeli, cildinizi en derin kirlerden nazikçe temizlerken tazelik veren ve kurutmayan bir özelliğe sahiptir. Hyaluronic asit ve gliserinin gücüyle cildinizi temizledikten sonra nem seviyesini artıracak şekilde formüle edilmiştir. Aloe Vera: Aloe Vera, tropikal bir bitki türüdür ve çoğunlukla cilt bakımı ve sağlık ürünlerinde kullanılır. Aloe Veranın yaprakları içerisinde bulunan jel, sağlık için bir hazine niteliğindedir. İçeriğinde bulunan antioksidanlar, vitaminler, mineraller ve amino asitler sayesinde ciltte nemlendirici, yatıştırıcı ve iyileştirici etkilere sahiptir. Cildinizi canlandırmaya yardımcı en yeni SÜPER BESİNDİR. Cadı Fındığı Yağı: Antioksidan etkileri vardır. Sebum dengeleyici özelliği bulunur. Ciltteki ton eşitsizliklerini düzenlemede yardımcıdır. Akne ve sivilce gidermeye yardımcı etkileri vardır. Hyaluronic Acid: Cildin canlılığını ve nemliliğini sağlayabilir. Cilde esnek bir görünüm sağlayarak kırışıklığın azalmasında etkili olabilir. Gliserin: Yaşlanmaya bağlı oluşan ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Ciltteki tahriş, kızarıklık ve kuruluğun giderilmesinde faydalıdır. Ürün Kullanımı: Islak yüze hafifçe masaj yaparak uygulayın, ardından suyla iyice durulayın. Uyarılar: Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Teknik detaylar: Paraben ve parafin gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. İçindekiler / Ingredients: AQUA(WATER), DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDE DEA, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLYCERIN, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, POLYSORBATE 20, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, PARFUM(FRAGRANCE), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIDECETH-9, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, HAMAMELIS VIRGINIANA(WITCH HAZEL) EXTRACT, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CI 14720(ACID RED 14).

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Hacim 235 ml
Geri Bildirim Ver