The Ceel Diş Beyazlatıcı Aktif Mor Karbon Diş Macunu 75 gr

239,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

The Ceel Diş Beyazlatıcı Aktif Mor Karbon Diş Macunu 75 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Ceel Satıcı Ünvanı: THE CEEL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843083399700001 Vergi Kimlik Numarası: 8430833997
    Bu ürün The Ceel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mor Karbon içeren yenilikçi formülü sayesinde, Mor Diş Macunu dişlerdeki sarı tonların ve lekelerin azalmasına yardımcı olur. Mor karbon diş macunu, içerdiği aktif bileşenler ve karbon sayesinde dişlerin doğal beyazlığını geri kazanmasına katkı sağlar. Ayrıca, birikmiş lekeleri ve plakları temizlemeye yardımcı olur. Florür içeriği tartar oluşumunu önler, diş minesini güçlendirir ve ağız kokusunu engeller. Mentol, nane yağı ve çay ağacı yağı gibi ferahlatıcı bileşenler ise ağız kokusunu gidermeye yardımcı olur.
  • Başlıca içerikleri ise: Aktif Mor Karbon Dişleri beyazlatmaya ve ağız sağlığını iyileştirmeye yardımcı olan aktif kömür ve diğer doğal bileşenler içerir. Dişlerin doğal beyazlığını ortaya çıkarır ve lekeleri azaltmaya katkı sağlar. Menthol Ferahlatıcı bir etkiye sahip olan menthol, ağızda hoş bir serinlik hissi bırakır. Kötü ağız kokusunu önler ve taze bir nefes sağlar. Cocamidopropyl Betaine Hindistan cevizi yağından elde edilen bu bileşen, diş eti enfeksiyonları ve diğer ağız problemlerinin önlenmesine yardımcı olur. Mica Doğal bir mineral olan mica, diş minesini koruma özelliği ile dişlerin hassasiyetini azaltmaya katkı sağlar.
  • Kullanım Şekli: Bir miktar ıslatılmış diş fırçasına mor karbon diş macununu sıkın. Dişlerinizi 3 dakika boyunca fırçalayın ve ağzınızı iyice suyla çalkalayın. İstediğiniz sonuca ulaşana kadar günde 2 kez kullanın. Sonrasında gün aşırı kullanmanız yeterli olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver