The Ceel Kaş Şekillendirici & Sabitleyici Wax E Vitamini Glycerin Hint Yağı 50 ml

219,90 TL

Ürün Bilgileri

The Ceel Kaş Şekillendirici & Sabitleyici Wax E Vitamini Glycerin Hint Yağı 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Ceel Satıcı Ünvanı: THE CEEL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843083399700001 Vergi Kimlik Numarası: 8430833997
    Bu ürün The Ceel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Ceel Kaş Şekillendirici Wax, içeriğinde bulunan E Vitamini, Hint Yağı ve Glycerin sayesinde kaşlarınıza doğal bir şekilde şekil verirken aynı zamanda bakım yapar. Kaşları besler ve gürleşmelerine katkı sağlar. Kaşlarınızı sabitleyerek gün boyu doğal ve şekil almış kaşlara sahip olmanıza yardımcı olur. Bu durum gözlerinizi daha etkileyici hale getirir. Renksiz yapısıyla doğal bir sonuç verirken, gün boyu kalıcılığı sayesinde tazelemeye ihtiyaç duymazsınız. Aynı zamanda kaş farı, kaş kalemi gibi renklendirici ürünlerle de kullanıma uygundur.
  • Başlıca içerikleri ise E Vitamini Kaş tellerinin kalınlaşmasına yardımcı olur ve daha dolgun bir görünüm sağlar. Kaşları besler ve daha gür görünmelerine katkıda bulunur. Hint Yağı Kaşlara nem kazandırır ve kuruluğu önler. Bu sayede kaşlar daha sağlıklı ve parlak görünür Glycerin Kaşların şeklini korur ve daha düzgün bir görünüme sahip olmalarını sağlar. Aynı zamanda kaş altındaki cildi pürüzsüzleştirir. Ceviz Yağı Kaşların daha hızlı uzamasına yardımcı olur ve daha dolgun bir görünüme kavuşmalarını sağlar. Ceviz yağı, doğal bir yağ olup cevizlerin sıkılmasıyla elde edilir.
  • Kullanım Şekli Fondöten, krem ve kapatıcı gibi uygulamalardan önce temiz cildinize uygulayın. Kaş fırçasına az miktarda wax alın. Kaşlarınızı şekillendirmek için bükülebilir fırçanızı kullanarak kaşlarınızı şekillendirin. Ardından makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Kullanım sonrasında kaş fırçasını yıkayarak daha uzun kullanım sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver