The Curve PEDICURVE Pedıcurve Ayak Bakım Cihazı Komple Set

399 TL

Ürün Bilgileri

The Curve PEDICURVE Pedıcurve Ayak Bakım Cihazı Komple Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nordic Satıcı Ünvanı: NORDİC DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631143034600001 Vergi Kimlik Numarası: 6311430346
    Bu ürün Nordic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PediCurve, yeni bir teknoloji ile basmakalıp pilli ayak törpülerinden farklılık gösteren, Danimarka tasarımı bir pilli ayak törpüsüdür. PediCurve, kolayca aşınan ve ayağa hafifçe bastırınca bile duran silindirler kullanmaz, bunun yerine neredeyse tahrip edilemez ve dairesel dönen bir cam disk kullanır
  • Bir PediGlas Disk. PediCurve gerçekten etkili ama yine de naziktir. Sıcak suda yumuşatılmış ıslak ciltte kullanılmalıdır. %100 su geçirmezdir ve rutinin bir parçası olarak duşta kullanabilirsiniz. En iyi sonuçlar için, işlemden sonra ayaklarınızı uygun bir krem ile yağlamanızı öneririz. Bu, ayakların kurumasını önleyecektir. PediCurve bir adet sert ve bir adet yumuşak PediGlass Disk ile gelir ve Normal kullanımda PediGlass disklerin ömrü en az 2 yıldır.
Geri Bildirim Ver