The Ordinary Retinol 1% in Squalane

899 TL

Ürün Bilgileri

The Ordinary Retinol 1% in Squalane

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su içermeyen bu çözelti,% 05 saf Retinol içerirince çizgiler, fotoğraf hasarları ve genel cilt yaşlanmasının görünümünü azaltan bir bileşendirDikkat:Retinol ilk aşamada, cilt toleransı oluştururken, özellikle gözler ve ağız çevresinde tahrişe, kızarıklığa ve soyulmaya neden olabilirAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Retinol
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary 769915194043 1% in Squalane Retinol

The Ordinary Retinol 1 in Squalane, ciltteki yaşlanma belirtilerini minimum seviyeye indirmek için kullanılan serumdur. Ürün, içeriğinde bulunan bileşenlerle tenin aydınlanmasını sağlar. Ciltteki ton farklılıklarını azaltan serumla son derece pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz. The Ordinary Retinol 1 in Squalane ile aknelerinizi ortadan kaldırarak sağlıklı bir tene sahip olmanız da mümkündür. Ürünün yüksek hacmi sayesinde uzun süreli kullanım sağlayabilir, rahatsız eden lekelerden kurtulabilirsiniz.

  • 30 ml hacme sahiptir.
  • Antialerjik nitelik taşır.
  • Aydınlatıcı özelliği mevcuttur.

The Ordinary Retinol 1% in Squalane Serumun İçeriği Nedir?

The Ordinary Retinol 1% in Squalane Serumun İçeriği Nedir?

The Ordinary Retinol 1 in Squalane, son derece etkili içeriğinde su barındırmaz. Ürün, sıvıyı kolay ve ideal miktarda damlatabileceğiniz özel şişesinde bulunur. Küçük uygulamalarla büyük sonuçlar yaratan serumun 30 ml hacmi mevcuttur. Saf retinolden oluşan ürün, özellikle ince çizgileri yok etmede oldukça başarılıdır. The Ordinary Retinol 1 in Squalane, SPF korumasız özelliğiyle ekstra ürünlerle birlikte kullanıma uygun nitelik taşır. Ürünün içeriğinde cilt bariyerini nemlendirmeye yarayan skualen maddesi mevcuttur. Serum, bünyesinde barındırdığı çeşitli meyve özleri ve tohum yağıyla uygulandığı yüzeyi hoş bir kokuyla sarar. Ürünün içeriğinde yer alan kaprilik maddesinin yarattığı enfeksiyon giderici etki sayesinde akne gibi iltihaplı yaralardan kurtulabilir, sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz. Ayrıca serumun boyutları sayesinde seyahat durumunda şişeyi kolayca yanınızda taşıyarak düzenli kullanım sağlayabilirsiniz.

The Ordinary Retinol 1% in Squalane Serum Ne İşe Yarar?

The Ordinary Retinol 1% in Squalane Serum Ne İşe Yarar?

The Ordinary Retinol 1 in Squalane yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların memnuniyeti dikkat çeker. Ürün, ciltteki ince kırışıklıkları yok ederek yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmaya yarar. Hücre dönüşümünü hızlandıran retinol maddesinin yarattığı etki, kısa sürede fark edilir. Düzenli kullanımda güneş lekesi gibi pek çok sorunu da ortadan kaldıran ürünün sebum miktarını dengeleme özelliği sayesinde cildinizin doğal yapısını koruyabilirsiniz. Sıvının içerisinde bulunan yüksek vitamin oranıyla kırışıklıklarınızı minimum seviyeye indirmeniz de mümkündür. Gözeneklerin tıkanmasını önleyen ürün, sivilce oluşumunu engelleyerek istenmeyen lekeleri yok eder. The Ordinary Retinol 1 in Squalane, çizgi görünümünü azaltırken yenilerinin çıkmasını da geciktirir. Cildin alt tabakalarına kadar inerek son derece pürüzsüz görünüm kazanılmasını sağlayan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, siyah noktalarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

The Ordinary Retinol 1% in Squalane Serum Nasıl Kullanılır?

The Ordinary Retinol 1% in Squalane Serum Nasıl Kullanılır?

The Ordinary Retinol 1 in Squalane, 30 ml hacmi sayesinde az miktardaki uygulamalarla kısa bir sürede gözle görülür etkiler yaratır. Ürünü kullanmadan önce cildinize su bazlı serumla masaj yapmanız tavsiye edilir. The Ordinary Retinol 1 in Squalane, rahatlayan ve temizlenen yüze az miktarda uygulanır. Her akşam rutin hâline getirilmesi önerilen ürünü küçük hareketlerle tene yedirebilirsiniz. Serumun cilde iyi bir şekilde nüfuz ettiğinden emin olduktan sonra konforlu bir uyku deneyimi sürebilirsiniz. Yüksek miktarda A vitamini barındıran ürün, kısa sürede ağrılı akneleri azaltır. Söz konusu içerikten ötürü ürünü hamilelerin kullanması tavsiye edilmez. 22 yaş üzeri her kullanıcının gönül rahatlığıyla tercih edebileceği serumu ağır kremlerden önce sürmeniz önemlidir. Açıldıktan itibaren 6 ay tüketim süresi olan ürünün yanında nemlendiriciden yararlanmanız da mümkündür. Retinolün güçlü etkisinden kaynaklı tahrişi önlemek adına serumla birlikte güneş koruyucu kullanabilirsiniz. The Ordinary Retinol 1 in Squalane serumu Trendyol üzerinden yalnızca birkaç dakikada uygun fiyatlarla satın alabilir, sıkı görünen bir cilde sahip olabilirsiniz.