Timemore - Chestnut C3 S2C Dişli El Değirmeni Siyah

4.499 TL

Ürün Bilgileri

Timemore - Chestnut C3 S2C Dişli El Değirmeni Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelbura Satıcı Ünvanı: MACROSİS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609117500000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091175000
    Bu ürün Gelbura tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Timemore Chestnut C3 Timemore Chestnut C3, 2022 sürümüdür ve C2'nin gövdesine bir Spike-2-Cut dişli seti ile gelir Öğütme sırasında kolay tutuş için kare matris desenli yüksek kaliteli Alüminyum alaşımdan üretilmiştir. Renk, normal C2'nin daha tunç grisine kıyasla Mat Siyah. SUS420 tırtıklı Paslanmaz Çelik konik frezeler, Chestnut X'in sivri-2 kesimli tasarımına dayanmaktadır. Bu tasarım, daha tutarlı bir öğütme ve daha hızlı verim sağladığı gösterilmiş olan, öğütülmeden önce çekirdeği daha küçük parçalara ayırır. C3, Dişlilerinizi korumak için bir taşıma çantası ve temizleme fırçasıyla birlikte gelir ve öğütücüyü veya eşyalarınızı çizmeden veya zarar vermeden güvenli taşınabilirlik sağlar. Ürün Bilgisi: Boyut Gövde: 147 x 52 mm / Kol uzunluğu 159 mm Malzeme Gövde: Alüminyum alaşım, dişliler: paslanmaz çelik 38mm SUS420 (S2C660) Ağırlık 430g Kapasite 25 gr kavrulmuş çekirdek Espresso'dan French Press/Caffetiere'e kadar öğütme aralığı Not : Timemore C3 SIFIR NOKTASI Ayarlama : Saat yönünde çeviriniz ve durduğunda sıfırdasınız sonra tek tek sayınız ve saat yönü tersinde klik sayınızı çeviriniz. Örnek Olarak : 13-18 clik arasında v60 demleye bilirsiniz. Öğütüm Kahveye göre değişeceğinden çok fazla aralık yazdık.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver