tiny wood Hoşgeldin Bebek Hediyelik, Erkek, Yenidoğan Bebek Isimli Emzik Askısı Hediye Seti, Diş Kaşıyıcı

459 TL
Son 2 ürün!
Beden: Yeni Doğan
Yeni Doğan
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

tiny wood Hoşgeldin Bebek Hediyelik, Erkek, Yenidoğan Bebek Isimli Emzik Askısı Hediye Seti, Diş Kaşıyıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TİNYWOOD Satıcı Ünvanı: MEDİKA MOBİLYA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614145101300001 Vergi Kimlik Numarası: 6141451013
    Bu ürün TİNYWOOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krem - Mavi Hediyelik Tavşan Emzik Zinciri Çıngırak, Yeni doğan Erkek Bebek İsimli Emzik Hediye Seti Dünyaya yeni gelecek ve gelmiş miniklere güzel hediyeler verebilirsiniz. Organik el emeğiyle yapılmış emzik zinciri, isme özel emzik zincirini özenli bir şekilde şirin bir hediye kutusu haline Ürün İçeriği: 1 adet organik tavşan modeli çıngırak, 1 adet bebek ismine özel hazırlanmış emzik zinciri. 1 Adet altın kaplama zirkon taşlı maşallah yaka iğnesi. Ürünümüz kraft hediyelik kutu ile gönderilecektir. Emzik askılarımız doğal ahşaptan olup organiktirler. Boncuklarımız kimyasal İşlem görmemiş ve cilasız ahşap boncuklardan olup, emzik zincirinde kullanılan ip dayanıklı özel saten iptir. Emzik askılarımız tamamen doğal ve yerli üretimdir. Figürlü klips %100 doğal olup, Akçaağaçtan yapılmıştır. Kullanılan harf ve boncuklar doğal ahşaptandır, herhangi bir vernik cila vb toksik madde kullanılmamıştır. Örgü boncuklar da kullanılan ipler %100 anti alerjik sertifikalı bebe yünü kullanılmıştır, el örgüsüdür.
  • Organik emzik askısı i bebeğin ismine özel olarak hazırlanmaktadır. Siparişiniz sonrası bebek ismini bize mesaj olarak iletmenizi rica ederiz.
  • Not: Emzik klipsi stok durumuna göre ( yuvarlak, kalp, yıldız) figür değişikliği gösterebilir. Emzik askısından kullanılan boncuklar şekil olarak ( geometrik, yuvarlak ) stok durumuna göre değişiklik gösterebilir. Hediye setimiz kraft hediye kutuda, seten kurdela ile hazırlanıp süslenmiş olarak gönderilir.
  • Bebek adını siparişiniz sonrası, sipariş soruları bölümünden iletmenizi rica ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver