Tokalon Güneş Koruyucu Krem - Sunscreen Cream 50 Spf - 150 ml

329 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Tokalon Güneş Koruyucu Krem - Sunscreen Cream 50 Spf - 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekar Satıcı Ünvanı: EREN KARAYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5230729175
    Bu ürün Ekar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • •Güneşten 50 SPF ile koruma sağlar. •UVA + UVB •Dermotolojik olarak test edilmiştir.. •150 ml Kullanım şekli: Tüm cilt tipleri için uygundur. Güneşe çıkmadan önce, güneş koruyucunuzu cildinize ince bir film tabakası oluşturacak şekilde uygulayınız. Gerektikçe (2 saatte bir) ve yüzme ya da terleme varsa daha sık uygulayınız. Ürünü göz çevresine uygulamayınız ve göz ile temastan kaçınınız. içerik:Water (Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Benzophenone-3, Glycanl,Stearate SE, Paraffinum Liquidum, Titanium Dioxide, C12-15 Alkyl Benzoate, Zinc Oxide, Ceteareth-25 Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Linalo Coumarin

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Tokalon Güneş Koruyucu Krem - Sunscreen Cream Çok Yüksek Koruma 50 SPF - 150 ml

Güneş, yaşamı sürdürebilmek için kemik gelişimi, bağışıklık sisteminin düzenli çalışması, D vitamini gereksinimi gibi birçok hayatın devamlılığını sağlamaya yardımcı olan unsurları destekler. Fakat faydalarının yanı sıra zararları da ciddi sorunlar yaratabilir. Bu gibi olumsuzlukları Tokalon güneş koruyucu krem - sunscreen cream çok yüksek koruma 50 SPF - 150 ml ciltte tam koruma sağlayarak ortadan kaldırabilir. Güneşe maruz kalındığı zaman yüzde doksan oranında ışınları bloke ederek ciltte herhangi bir rahatsızlık oluşturmaz. Cilt tipi kadar güneşlenmek istenilen zaman dilimi de oldukça önemlidir. Bu açıdan Tokalon güneş koruyucu krem güneşin doğrudan cilde temas ettiği UVA ve UVB ışınlarından tam zamanlı olarak koruma sağlar. Ürün kolay emilen özelliği ile ciltte yapışkanlık hissi bırakmaz ve doğal bir görünüm sağlar.

  • Dermatolojik testlerden onaylı
  • UVB - UVA ışınlarına karşı koruyucu
  • Suya karşı dayanıklılık

Etkili Tokalon 150 ml Güneş Koruyucu Krem Özellikleri

Etkili Tokalon 150 ml Güneş Koruyucu Krem Özellikleri

Güneş kremi sürekli kullanıldığında cilde yumuşak ve aydınlık bir görünüm verir. Ürün içerdiği 50 SPF ile zararlı ışınlardan direkt olarak korur ve ciltte oluşabilecek kırışıklıkları engellemeye yardımcı olur. Yoğun kıvamı sayesinde cilde nemlilik vererek ton eşitliği sağlar. Cilt, dış etkenlere maruz kaldığında elastikiyet kaybına sebep olabilir. Bu kaybı önlemede güneş kremleri büyük etkiye sahiptir. Tokalon güneş koruyucu krem - sunscreen cream çok yüksek koruma 50 SPF - 150 ml yorumları incelendiğinde suya dayanıklılığı, koruyuculuk süresinin uzunluğu gibi özellikleriyle memnuniyeti görülebilir. Sivilce oluşumu ve ciltte yağlı bir görünüme izin vermez. Erken yaşlanma, istenmeyen lekelerin oluşması ve çoğalması, cilt kanseri gibi ciddi rahatsızlıkların oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Dermatolojik test edilmiş bu ürün hoş kokusuyla birlikte kremsi ve akmayan bir yapıya sahiptir.

Kaliteli Tokalon 150 ml Güneş Koruyucu Krem Kullananlar

Kaliteli Tokalon 150 ml Güneş Koruyucu Krem Kullananlar

Deniz, kum, güneş üçlüsü hayatın vazgeçilmez birer parçalarıdır. Vücudun D ve B12 vitamini ihtiyacının karşılanmasında yara, enfeksiyon ve kemik erimesi gibi rahatsızlıkların düzelmesinde güneşin önemli bir rolü vardır. Sağladığı faydaların yanı sıra uzun süre maruz kalındığında doğrudan cilde temas ederek kalıcı hasarlar bırakabilir. Bunlar güneş lekeleri, ciltte renk değişikliği, kırışıklık, kuruluk ve soluk görüntü gibi rahatsızlıklar olabilir. Bu tür rahatsızlıkları en aza indirmek için güneş kremi cilt için önem taşır. Yalnızca bahar aylarında cildin korunması gerektiği düşünülmemelidir. Güneş ışınları kapalı havalarda dahi cildinize temas eder. Tokalon güneş koruyucu krem - sunscreen cream çok yüksek koruma 50 SPF - 150 ml kullananların böylelikle her mevsim ciltleri daha sağlıklı bir görüntüye sahip olur. Ürün sağladığı 50 faktörlü korumayla zararlı ışınları %90’a kadar engeller.

Sunscreen Cream Çok Yüksek Koruma 50 Spf - 150 ml Yorumları

Sunscreen Cream Çok Yüksek Koruma 50 Spf - 150 ml Yorumları

UVA güneşten gelen tehlikeli bir ışın olarak bilinir ve direkt olarak derinin alt katmanına etki eder. UVB ise önce derinin üst tabakasında bronzlaşma ve yanıklara sebep olur. Ürün ciltte sağladığı yüksek korumayla UVA ve UVB ışınlarından korur. Tokalon güneş koruyucu krem - sunscreen cream çok yüksek koruma 50 SPF - 150 ml fiyatı uygunluğu açısından da incelenerek tercih edilebilir. Ciltte parlaklık bırakmaz ve nemlilik verir. İçerisinde paraben bulunmaz ve ciltte hassaslaşma, alerji, tahriş gibi cilt rahatsızlıkların meydana gelmesini önler. Komedojenik değildir ve böylelikle kullanıldığında ciltte gözenekleri tıkamaz. Karma, normal ya da hassas tüm cilt tipleri için uygun olarak görülür. Trendyol’dan Tokalon güneş koruyucu krem - sunscreen cream çok yüksek koruma 50 SPF - 150 ml satın alarak güneşin ciltte meydana getirebileceği problemleri engelleyebilirsiniz.